Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe kad se npr posvađate il kad se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-06-08, 23:01   #1 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,441
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe

dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe kad se npr posvađate il kad se naljutite na njih?
jel ih imate potrebu zveknit po glavi,ili ih stisnit ljutito ili nešto slično?
ja nemam,ne bi to mogla više nikad napravit,al prije sam znala čušnit bivšeg jel je zaslužio...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 23:28   #2 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,234
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe

Mene moja nabije nogom u glavu.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 23:31   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,693
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Bolje nogom u glavu nego kurcem u čelo.....

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 23:34   #4 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,333
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

neukrotiva tebi treba dat neku nagradu za broj otvorenih tema.

Recimo istukla sam ga u katamaranu, bili su ogromni valovi,zima, jos nije ni svanulo kako treba, grmi sa svih strana ljudi su povracali, meni se nije povracalo, nego mi je bila malo panika,ne volim bas gledat ribice... a on umisto da me utjesi izvuka pojas za spasavanje.... Sad mi je cak i smisno al onda sam ga skoro ubila...
I tako u tim situacija, da....
Odgovori sa citatom
Star 03-06-08, 23:36   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,693
Locrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masiLocrian85 je dragulj u masi

Čovjek realan a ti tako.....

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 07:46   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,003
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
da al neke teme su stvarno nepotrebne.. npr. ona u muskom kutku jel udarate zenu, i ova sad..

ugl. udaram i samaram u zayebanciji. kad je svadja u pitanje, cak i da imam neopisivu zelju stisnut mu samar - to ne napravim.
Star 04-06-08, 07:48   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,003
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Jednom sam samo opalila šamar al zaista je bilo zasluženo, nije to bilo jako, al onako osrednje, i to je bilo refleksno, neznam kaj me ponijelo...
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 08:32   #8 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,579
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Naravno, kad me iznervira gadjam ga nogama gde stignem! Najcesce su ti udarci iz za'ebancije, ali desava se da sam stvarno ljuta, i nekad hocu da poludim sto ne mogu da ga prebijem kad je , jbg, jaci, i koliko god da udaram, ne mogu mu nista (ako zanemarimo tehniku, hihi)!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 09:23   #9 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,441
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
ne otvaram ja temu radi neke nagrade,nego ja volim otvarati teme,meni je to fora,i volim pričati o takvim stvarima kakve teme otvaram... hvala

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
da al neke teme su stvarno nepotrebne.. npr. ona u muskom kutku jel udarate zenu, i ova sad..
ona u muškom kutku već postoji i nju nisam vidjela,ali tema je jako dobra,mene zanima dal muški udaraju žene,a što se ove teme tiče također me to zanima...
jel ima cura koji nikako ne udaraju dečka a ima i agresivnih kučki koje ga svako malo peglaju.
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 09:39   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

prijedlog:
mogu li se spojiti teme?

ja nekad onako više rukom kroz zrak proletim pa šta dohvatim , ali obično kad sam u panici...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113