| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe kad se npr posvađate il kad se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe kad se npr posvađate il kad se naljutite na njih? jel ih imate potrebu zveknit po glavi,ili ih stisnit ljutito ili nešto slično? ja nemam,ne bi to mogla više nikad napravit,al prije sam znala čušnit bivšeg jel je zaslužio...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Bolje nogom u glavu nego kurcem u čelo..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe neukrotiva tebi treba dat neku nagradu za broj otvorenih tema. ![]() Recimo istukla sam ga u katamaranu, bili su ogromni valovi,zima, jos nije ni svanulo kako treba, grmi sa svih strana ljudi su povracali, meni se nije povracalo, nego mi je bila malo panika,ne volim bas gledat ribice... a on umisto da me utjesi izvuka pojas za spasavanje.... Sad mi je cak i smisno al onda sam ga skoro ubila... I tako u tim situacija, da.... ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Čovjek realan a ti tako..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe da al neke teme su stvarno nepotrebne.. npr. ona u muskom kutku jel udarate zenu, i ova sad.. ![]() ugl. udaram i samaram u zayebanciji. kad je svadja u pitanje, cak i da imam neopisivu zelju stisnut mu samar - to ne napravim.
__________________ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Jednom sam samo opalila šamar al zaista je bilo zasluženo, nije to bilo jako, al onako osrednje, i to je bilo refleksno, neznam kaj me ponijelo...
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Naravno, kad me iznervira gadjam ga nogama gde stignem! Najcesce su ti udarci iz za'ebancije, ali desava se da sam stvarno ljuta, i nekad hocu da poludim sto ne mogu da ga prebijem kad je , jbg, jaci, i koliko god da udaram, ne mogu mu nista (ako zanemarimo tehniku, hihi)!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ne otvaram ja temu radi neke nagrade,nego ja volim otvarati teme,meni je to fora,i volim pričati o takvim stvarima kakve teme otvaram... hvala ![]() Citat:
jel ima cura koji nikako ne udaraju dečka a ima i agresivnih kučki koje ga svako malo peglaju.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« svaki frajer skriva neke tajne a to su...
|
smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

Sad mi je cak i smisno al onda sam ga skoro ubila... 

ja nekad onako više rukom kroz zrak proletim pa šta dohvatim
, ali obično kad sam u panici...