| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; meni je smiješno spojit teme,jel ona je tema za muške ova za ženske... al ak neko želi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe mene cure zanima, jel stavljate ovo u istu kategoriju sa udaranjem cura/žena... jel ako ćete već furat tu ravnopravnost spolova ajde isfurajte je do kraja....a ne ono, ravnopravni ćemo biti dok nama to paše.... inače, nikoga ženskog roda ne bih nikad udario, ali stvarno me živciraju više te feministice i njihovi konstantni pokušaji da zavladaju svijetom....a vi ostali im se divite, kao da su nešto...obične nedoj****e stare cure.... ![]() nadam se da nisam nikog uvrijedio, ako jesam unaprijed se ispričavam...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #13 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe srećom pa ti je bivši, zanimljive su statistike koliko muškaraca je fizički maltretirano od strane supruga, fiju...nije ovo tema koja će se previše rasplamsat, zato govorim da se spoji, ništa više ![]() Citat:
![]() Citat:
Zadnji Uredio Agness : 04-06-08 u 10:49. | ||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ja to ovak smatram-udarac je udarac ko god ti ga dao,bila to žena il muškarac. al opet mi je groznije za čut da je tip udario curu ,nego cura tipa,zato što su cure slabije,nježnije i osjetljivije, i kad cura opali šamar dečku njega to toliko i ne boli fizički,više ga boli psihički-povrijedi ga,a kad dečko udari curu nju to boli i psihički i fizički. agnes ,nećemo u detalje... ak se rasplamsa rasplamsa a ak ne ne,al nemoj govorit da se spoje jel teme su različite i nisu za spajanje.bolje nek se briše ak nekom toliko smeta nej da se spaja.,osim toga ima i u m i ž kutku istih tema samo su različite što se tiče spolova ![]() pa bivši da-njega je trebalo palicom peglat,psihički me maltretirao. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe slažem se...i potpuno si u pravu....ali ja sam se morao istresti na određeni dio vaše populacije, koji ja nazivam onako iz posta gore, a ljudi ih inače zovu malo drugačije....malo pristojnije.... opet se ispričavam ako se neko pronašao u onoj mojoj usporedbi....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Citat:
Ne bi nikad udarila muškarca. Možda malo opalit po riti u zajebanciji, ali to je sve. Pa ako ne postoji drugi način riješavanja problema.... onda bolje da uopće ne komuniciramo, nego da ga mlavim (ili on mene) | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ja imam snažan jezik.... i uvijek moram nešto odvalit ak me neko provocira. znam da ima cura koje imaju snažnu ruku,ali svaka je cura (bar ja mislim) slabija od muškarca,i mislim da više boli curu kad ju dečko udari nego dečka kad ga cura udari. ja sam 100% protiv udaranja bilo koje strane. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Citat:
![]() EDIT: je jedna, šamarala i tukla po glavi i licu i još šamarala....jeste uglavnom...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe i kak si ti to podnijeo? kakva je tvoja reakcija bila? svaka čast na priznanju,mnogi muški se srame to priznati kako ne bi ispali neke pičkice,ali i da priznaju ne mogu ispasti nikakve pičkice. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« svaki frajer skriva neke tajne a to su...
|
smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:15.

srećom pa ti je bivši, zanimljive su statistike koliko muškaraca je fizički maltretirano od strane supruga, fiju...