| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola očito je... ja nicam onda ta a hoćeš se meni ispričat ??? lijepo sam te zamolila... kao š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ja nicam onda ta ![]() a hoćeš se meni ispričat ???lijepo sam te zamolila... kao što rekoh, ja tako reagiram u nekoj vrsti presinga/ opasnosti... ništa značajno, ali mlatnem rukom (koja nije baš tako nježna)... i ne udaram nikad po glavi, , nego leđa, onako kud stignem zviznut ![]() sad mi super pisat kako se mlatim, kad već svi niste ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe pa ne bih je dirnuo....pustim neka šamara...ta ne može me ozbiljno ozlijedit, pa eto ne znam šta drugo napravit....glupo mi uteć, a tuć se i tako nešto, nikad....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ma neee, nisam nikad zaozbiljno mlatila... da mi može poslije kukat, to mi je žao jer nema osobe da me tako naljuti, takvima vraćam nekom dobrom mudrolijom, a boli više nego knockout ![]() u afektu su moja djelovanja bila ... |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe nisi... ...onda mora da sam sanjao...![]() izvini molim te....ljuta feministice... ![]() Citat:
dobro Agness udara...iako u šali, mlati ko muško... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« svaki frajer skriva neke tajne a to su...
|
smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.

???
, nego leđa, onako kud stignem zviznut 

...onda mora da sam sanjao...