| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola mene cure zanima, jel stavljate ovo u istu kategoriju sa udaranjem cura/žena... jel ako ćete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Citat:
![]() Cura ocigledno ima kvaliteta sto se tice pokretljivosti, snage i izdrzljivosti! ![]() Zapravo, podsvesno mozda uziva da bude rob!
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Citat:
da pojas za spašavanje haha ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
| | #33 (permalink) | |||
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Citat:
ako se neki decko nadje u situaciji da ga neka takva nedoyebana kretenusa izaziva i ne odustaje, stvarno ne bi niti na trenutak pomislila nista lose o njemu kad bi joj zaljepio samarcinu. Citat:
Citat:
slazem se, ali ja se nekad jedva suzdrzavam a nisam nesto pretjerano jaka, poprilicno sam slabasna pa se i bojim da cu nadrapat ako pocnem ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |||
| | |
| | #35 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Pa nije stvar u tome da jedno drugo može šljanit istom snagom, nego da se isto gleda kad muškarac udari ženu i kad žena udari muškarca ![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe naravnoda ne moze, dodje jedna ovakava, prokine me i di san onda ![]() ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe što je ovo na slici iznad ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe [quote=white devil;966848]Vazi, al' kad budemo snazne kao vi, sto znaci - tesko! QUOTE]super, znači poradi naših očitih različitosti (kako fizičkih, tako i psihičkih) jednostavno nismo u mogućnosti biti ravnopravni....u puno pogleda...prema tome nekakva apsolutna ravnopravnost muškaraca i žena u ama baš svakom segmentu ovog društva ne dolazi u obzir... zaključak....feministice uopće nisu liberalne i progresivne, već zapravo konzervativne stare cure, kao što sam i prije spomenuo... ![]() ovo ostalo me manje više ne zanima, cure udarajte momke kako i gdje hoćete, ko vrati - papak....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« svaki frajer skriva neke tajne a to su...
|
smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.

Sad mi je cak i smisno al onda sam ga skoro ubila... 

a nisam nesto pretjerano jaka, poprilicno sam slabasna pa se i bojim da cu nadrapat ako pocnem