Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola mene cure zanima, jel stavljate ovo u istu kategoriju sa udaranjem cura/žena... jel ako ćete ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-08, 13:28   #31 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan
Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
mene cure zanima, jel stavljate ovo u istu kategoriju sa udaranjem cura/žena... jel ako ćete već furat tu ravnopravnost spolova ajde isfurajte je do kraja....a ne ono, ravnopravni ćemo biti dok nama to paše....
..
Vazi, al' kad budemo snazne kao vi, sto znaci - tesko!

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
bude plav? pa šta taj radi s njom? to je bez veze
Cura ocigledno ima kvaliteta sto se tice pokretljivosti, snage i izdrzljivosti!

Zapravo, podsvesno mozda uziva da bude rob!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:36   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 607
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Recimo istukla sam ga u katamaranu, bili su ogromni valovi,zima, jos nije ni svanulo kako treba, grmi sa svih strana ljudi su povracali, meni se nije povracalo, nego mi je bila malo panika,ne volim bas gledat ribice... a on umisto da me utjesi izvuka pojas za spasavanje.... Sad mi je cak i smisno al onda sam ga skoro ubila...
I tako u tim situacija, da....

da pojas za spašavanje haha
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:38   #33 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
mene cure zanima, jel stavljate ovo u istu kategoriju sa udaranjem cura/žena... jel ako ćete već furat tu ravnopravnost spolova ajde isfurajte je do kraja....a ne ono, ravnopravni ćemo biti dok nama to paše....
uglavnom da, ima cura koje bi s gustom zviznula sakom u lijepe obrascice.. zasto? kad se to krene bahatit, derat, srat, izazivat i podjebavat - tome nema kraja, jer znaju da ih muskarac (ne papak) nece zviznut makat to zelio najvise na svijetu, a i ako iz zvizne, onda ce jos vise srat i yebat ga u zdrav mozak da je kreten, papcina, idiot sto vec..

ako se neki decko nadje u situaciji da ga neka takva nedoyebana kretenusa izaziva i ne odustaje, stvarno ne bi niti na trenutak pomislila nista lose o njemu kad bi joj zaljepio samarcinu.

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ja imam snažan jezik.... i uvijek moram nešto odvalit ak me neko provocira.
znam da ima cura koje imaju snažnu ruku,ali svaka je cura (bar ja mislim) slabija od muškarca,i mislim da više boli curu kad ju dečko udari nego dečka kad ga cura udari.
ne da ju vise boli, nego ako ona kresne njemu samar, on nju moze doslovce prebit.. ako je neki manijak..

Citat:
ja sam 100% protiv udaranja bilo koje strane.

slazem se, ali ja se nekad jedva suzdrzavam a nisam nesto pretjerano jaka, poprilicno sam slabasna pa se i bojim da cu nadrapat ako pocnem

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:40   #34 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pa je da,ima muških kretena kojima kad cura odvali šamar oni nju slome da jadna cura maltene mora kupit zube po podu ...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:40   #35 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,359
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Vazi, al' kad budemo snazne kao vi, sto znaci - tesko!
Pa nije stvar u tome da jedno drugo može šljanit istom snagom, nego da se isto gleda kad muškarac udari ženu i kad žena udari muškarca
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:45   #36 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

naravno, ali nikad ne moze biti apsolutno isto!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:50   #37 (permalink)
Djed Mraz

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 9,097
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

naravnoda ne moze, dodje jedna ovakava, prokine me i di san onda

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 13:52   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 607
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

što je ovo na slici iznad
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 14:09   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 26
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

bilder- transvestit
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 14:32   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

[quote=white devil;966848]Vazi, al' kad budemo snazne kao vi, sto znaci - tesko! QUOTE]

super, znači poradi naših očitih različitosti (kako fizičkih, tako i psihičkih) jednostavno nismo u mogućnosti biti ravnopravni....u puno pogleda...prema tome nekakva apsolutna ravnopravnost muškaraca i žena u ama baš svakom segmentu ovog društva ne dolazi u obzir...

zaključak....feministice uopće nisu liberalne i progresivne, već zapravo konzervativne stare cure, kao što sam i prije spomenuo...

ovo ostalo me manje više ne zanima, cure udarajte momke kako i gdje hoćete, ko vrati - papak....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114