| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; ti si puko dosta tebe i feministkinja, učlanit ću te u jedan njihov klub, to će ti biti rođendansko iznaneđenje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ti si puko ![]() dosta tebe i feministkinja, učlanit ću te u jedan njihov klub, to će ti biti rođendansko iznaneđenje od mene, a kad te dovedem isprintat ću tvoje postove, i zakačit s preporukom, koju ću, također ja- sastavit ![]() Zadnji Uredio Agness : 04-06-08 u 14:40. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,402
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ne kako vjerujem u ravnopravnost spolova to bi značilo da i on mene može šamarati mojih 57 naspram njegovih 90kg nisu izgledni
__________________ You only live twice |
| | |
| | #48 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Ne. Rađe grebem. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Nisam ga nikada udarila. No, jednom sam ga jako gurnula u zid..............Kasnije mi je bilo žao....... ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ma iz zafrkancije ga znam puknut onako.. ne jako.... ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« svaki frajer skriva neke tajne a to su...
|
smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:12.