Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; Svi smo mi Ana Magaš Ma ne, takve neke stvari (npr. da ga boksnem ili tak nekaj) samo iz zafrkancije, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-08, 19:26   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat
Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe

Svi smo mi Ana Magaš

Ma ne, takve neke stvari (npr. da ga boksnem ili tak nekaj) samo iz zafrkancije, iako priznajem da sam na bivšeg znala biti toliko ljuta da mi došlo da ga golim rukama zadavim
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 19:29   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma ako ovaj moj me pocme zaj... oko necega onda ga puknem u ruku onako malo ili oko prsbne kosti onako svjetski . ali njega to ne boli. sta mu ja brizna od 50 kg mogu? a on ima skoro 100. pa hello. zamisli da on mene pukne . imala bi bliski susret s podom
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 23:37   #53 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

najjači mi je kraj ...
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 23:44   #54 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
da al neke teme su stvarno nepotrebne.. npr. ona u muskom kutku jel udarate zenu, i ova sad..
Bila tebi neukrotiva simpaticna ili ne, ne mozes joj osporit da je otvorila dosta tema u gornjem dijelu foruma. Teme u kojima se dosta raspravlja i pise.
A sta se tice duple teme koju je otvorila, moze se dogodit bilo kome.

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
ne otvaram ja temu radi neke nagrade,nego ja volim otvarati teme,meni je to fora,i volim pričati o takvim stvarima kakve teme otvaram... hvala
Znam da ne otvoras teme radi neke nagrade, nemoj shvacat sve predoslovno...To se tako kaze. Aj poslat cu ti cunga-lungu city-expressom .

Nema na cemu.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 23:46   #55 (permalink)
Banned

neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar

hehe,bravo eva
razumijem te,i nisam te svatila doslovno,možda je tako ispalo...
dobiješ repić kad budem mogla dat
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 23:48   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Bila tebi neukrotiva simpaticna ili ne, ne mozes joj osporit da je otvorila dosta tema u gornjem dijelu foruma. Teme u kojima se dosta raspravlja i pise.
A sta se tice duple teme koju je otvorila, moze se dogodit bilo kome.
nisam uopce govorila o tome jel mi simpaticna il nije.. niti to ima ikakve veze s otvaranjem tema, a bome niti s tim jel se meni neka tema svidja il ne.. samo primjecujem da su teme poprilicno slicne i imho mozda nepotrebno razdvojene na muski i zenski spol.. a da mi se neukrotiva il njezine teme ne svidjaju ne bi nit gledala u njih

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 23:59   #57 (permalink)
Banned

koje su teme slične? samo te za udaranje...
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 00:13   #58 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
nisam uopce govorila o tome jel mi simpaticna il nije.. niti to ima ikakve veze s otvaranjem tema, a bome niti s tim jel se meni neka tema svidja il ne.. samo primjecujem da su teme poprilicno slicne i imho mozda nepotrebno razdvojene na muski i zenski spol.. a da mi se neukrotiva il njezine teme ne svidjaju ne bi nit gledala u njih
Aha, zapravo sam tvoj prvi post skroz drukcije shvatila.
Istina da ih ima dosta koje se dile na muski i zenski rod,a zapravo su iste/slicne. Jos od prije nego je neukrotiva dosla na forum.... Meni to osobno ne smeta, jer su odgovori uglavnom razliciti, ali mogu shvatit da nekom smeta.

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 00:51   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Ma mogu ja puknut njega ne znam kako, ali kad to njega ne boli.. Kad bi bilo obrnuto, ne bi bas dobro zavrsilo za mene.. :/
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 08:06   #60 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,347
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
svaki dan ga bar jednom ošamarim da zna tko je glavni u vezi
Ok je kad žena šamara, to me i napaljuje, ali kad bi ja nju "mrknul" mislim da bi se ugasila...
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114