| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe u Društvo forumu; Svi smo mi Ana Magaš Ma ne, takve neke stvari (npr. da ga boksnem ili tak nekaj) samo iz zafrkancije, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Svi smo mi Ana Magaš ![]() Ma ne, takve neke stvari (npr. da ga boksnem ili tak nekaj) samo iz zafrkancije, iako priznajem da sam na bivšeg znala biti toliko ljuta da mi došlo da ga golim rukama zadavim ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe ma ako ovaj moj me pocme zaj... oko necega onda ga puknem u ruku onako malo ili oko prsbne kosti onako svjetski . ali njega to ne boli. sta mu ja brizna od 50 kg mogu? a on ima skoro 100. pa hello. zamisli da on mene pukne . imala bi bliski susret s podom ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Citat:
A sta se tice duple teme koju je otvorila, moze se dogodit bilo kome. Citat:
![]() Nema na cemu. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | ||
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Citat:
Istina da ih ima dosta koje se dile na muski i zenski rod,a zapravo su iste/slicne. Jos od prije nego je neukrotiva dosla na forum.... Meni to osobno ne smeta, jer su odgovori uglavnom razliciti, ali mogu shvatit da nekom smeta. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dal vi šamarate,ili na bilo koji način udarate svoje dečke/muževe Ma mogu ja puknut njega ne znam kako, ali kad to njega ne boli.. Kad bi bilo obrnuto, ne bi bas dobro zavrsilo za mene.. :/
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« svaki frajer skriva neke tajne a to su...
|
smatrate li legicom "legicu" koja odjebe legice radi dečka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:08.

. ali njega to ne boli. sta mu ja brizna od 50 kg mogu? a on ima skoro 100. pa hello. zamisli da on mene pukne