Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Depilacija u Društvo forumu; Ženske moje, trebam pomoć. Danas sam časkala sa starom oko kupnje epilatora/depilatora - dojadilo mi brijanje svaki drugi dan, porezotine, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-08, 23:29   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-08
Godina: 21
Poruka: 86
Violence se izdvaja iz mase
Depilacija

Ženske moje, trebam pomoć. Danas sam časkala sa starom oko kupnje epilatora/depilatora - dojadilo mi brijanje svaki drugi dan, porezotine, crvenila i slično. Izabrati depilato ili epilato, koje su prednosti, a koji nedostaci?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 23:32   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Depilacija

Nikako nemoj uzimati Braunov, vjerojatno će ti cure koje ga imaju reći drukčije, ali Braunovi su skuplji, a imaju manje pinceta, i zbog toga boli troduplo više.. Uzmi si neki Philipsov, ja ga imam 3 godine i odličan mi je.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 23:35   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ja imam braunov,silk appeal....a sad neznam,to ovisi,mene stvarno ne boli....to mi je sad novi,baš sam zadovoljna....u svakom slučaju počni s čupanjem i nemoj brijat više....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 23:35   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,744
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

čučni u bačvu punu voska, traku u ruke i deri

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 23:37   #5 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam probala od sestrične i Braunov i jedan drugi Philipsov, i stvar je u tome da Philipsovi imaju više pinceta (kako da objasnim) i brže bude sve gotovo... a i jeftiniji su koliko znam.

Slay zna
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 23:42   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ja sam braunov kupila u dm-u,250 kn,bio je u kompletu s parfemom naomi cambell...i baš mi se sviđa zato jer ne boli...al normalno,to ovisi...ne podnose svi bol jednako,i nemaju svi istu kožu....violence,isprobaj pa vidi koji ti više paše.....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 09:41   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,555
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja imam isto Braunov.
I šta ja znam, možda sam 5-6 puta se s tim depilirala. Mene boli, a i dugo mi nekako traje.
Pa onda odem kod kozmetičarke (ili nekad sama doma) vosak i udri.
Kratka bol ali učinkovita.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 10:57   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-08
Godina: 21
Poruka: 86
Violence se izdvaja iz mase

Hvala vam curke, tijekom slijedećeg tjedna ću ga nabavit pa javim rezultate, hehe
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 15:47   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Imam Braunov, ali ne koristim. Nekada jesam, jer mi je bilo dosadilo brijanje, no stvar je u tome da proces predugo traje (ja nestrpljiva...), a i noge ne ostanu onako glatke kao kod brijanja. Bar meni...
Tako da sam se vratila britvicama... Dok je zima... Kada bude ljeto, posjetit ću kozmetičarku - čupanje (i to profesionalno čupanje - da ja uzmem vosak u ruke, vjerojatno bih iščupala kožu, a ne samo dlačice... ) je daleko isplativije i bolje od brijanja.
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 16:01   #10 (permalink)
Cobeta

Pa da, traje dulje zato jer Braunovi imaju manje pinceta

A i ja ću uskoro morati posjetiti kozmetičarku, jer sama ne znam korisiti one trakice, a vosak još manje..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103