| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Depilacija u Društvo forumu; Ženske moje, trebam pomoć. Danas sam časkala sa starom oko kupnje epilatora/depilatora - dojadilo mi brijanje svaki drugi dan, porezotine, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Depilacija Ženske moje, trebam pomoć. Danas sam časkala sa starom oko kupnje epilatora/depilatora - dojadilo mi brijanje svaki drugi dan, porezotine, crvenila i slično. Izabrati depilato ili epilato, koje su prednosti, a koji nedostaci? ![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depilacija Nikako nemoj uzimati Braunov, vjerojatno će ti cure koje ga imaju reći drukčije, ali Braunovi su skuplji, a imaju manje pinceta, i zbog toga boli troduplo više.. Uzmi si neki Philipsov, ja ga imam 3 godine i odličan mi je.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: Depilacija ja imam braunov,silk appeal....a sad neznam,to ovisi,mene stvarno ne boli....to mi je sad novi,baš sam zadovoljna....u svakom slučaju počni s čupanjem i nemoj brijat više.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depilacija Ja sam probala od sestrične i Braunov i jedan drugi Philipsov, i stvar je u tome da Philipsovi imaju više pinceta (kako da objasnim) i brže bude sve gotovo... a i jeftiniji su koliko znam. ![]() Slay zna ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: Depilacija ja sam braunov kupila u dm-u,250 kn,bio je u kompletu s parfemom naomi cambell...i baš mi se sviđa zato jer ne boli...al normalno,to ovisi...ne podnose svi bol jednako,i nemaju svi istu kožu....violence,isprobaj pa vidi koji ti više paše..... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depilacija Ja imam isto Braunov. I šta ja znam, možda sam 5-6 puta se s tim depilirala. Mene boli, a i dugo mi nekako traje. Pa onda odem kod kozmetičarke (ili nekad sama doma) vosak i udri. ![]() Kratka bol ali učinkovita. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: Depilacija Hvala vam curke, tijekom slijedećeg tjedna ću ga nabavit pa javim rezultate, hehe ![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Depilacija Imam Braunov, ali ne koristim. Nekada jesam, jer mi je bilo dosadilo brijanje, no stvar je u tome da proces predugo traje (ja nestrpljiva...), a i noge ne ostanu onako glatke kao kod brijanja. Bar meni... ![]() Tako da sam se vratila britvicama... Dok je zima... Kada bude ljeto, posjetit ću kozmetičarku - čupanje (i to profesionalno čupanje - da ja uzmem vosak u ruke, vjerojatno bih iščupala kožu, a ne samo dlačice... ) je daleko isplativije i bolje od brijanja. ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depilacija Pa da, traje dulje zato jer Braunovi imaju manje pinceta ![]() A i ja ću uskoro morati posjetiti kozmetičarku, jer sama ne znam korisiti one trakice, a vosak još manje..
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:13.

) je daleko isplativije i bolje od brijanja.