Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi depiliranje nogu u Društvo forumu; Budući da dosta mama posjećuje Ženski kutak, imam nekoliko pitanja. Bojala sam se mamine reakcija pa sam počela brijati noge ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-08, 17:00   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 15
kriptomanka se izdvaja iz mase
depiliranje nogu

Budući da dosta mama posjećuje Ženski kutak, imam nekoliko pitanja.

Bojala sam se mamine reakcija pa sam počela brijati noge bez njena znanja. Kako da joj pristupim sada, ipak dolazi ljeto... Da joj kažem da sam se već sama obrijala ili da se pravim luda i ptam ju dali se mogu poćeti brijati? Ali najviše me zabrinjava ako kaže ne...što da onda radim ja ču se morati potajno brijati, ali što ako ona to primjeti onda sam gotova. stvarno ne znam što da radim! MOLIM VAS POMOZITE

i još par pitanja...

Kada ste se vi poćeli brijati / depilirati?
Kada bi ste vi vašoj kćerki dopustili to?

P.S. Imam 13 godina...i strogu mamu....
kriptomanka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 17:15   #2 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,381
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: depiliranje nogu

Ja sam počela tako tvojih godina... i moja mama je jako stroga. I isto sam se plašila njene reakcije i napravila sve na svoju ruku

A mamina reakcija? Nikakva. Godinu prije ili godinu poslije svejedno bi se počela brijati/ depilirati
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 17:19   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Moj tata je bio isto strog po tom pitanju, ali nisam ja to nikad fermala... isto tako negdje tih godina.
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 19:32   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 592
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

ni ne sjećam se kad, kako i gdje učinih to prvi puta!

-trebaš joj reći kakvo zlo učini tvoja ruka, jer ako te uhvati u laži onda si naježila.

reci-jebiga mama, ja vidjela da to rade svi, pa se i ja oguli!

...sretno!
zlatokosa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 20:04   #5 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ja ne kužim zakaj bi se vaše mame ljutile da ste im to tada rekle
Pa to je sasvim normalna stvar

Počele rast dlake na nogama..obrijala...počele rast dlake pod pazuhom...obrijala.......stvarno ne vidim razloga za maminu ljutnju...

Ajd nek mi to netko od ženskih članova objasni....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 20:29   #6 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Da, to i mene zanima
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 20:52   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,237
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ma šuti i pravi se ko da nikad nisi ni imalla dlaka

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 21:33   #8 (permalink)
fear of the dark

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,457
neukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masineukrotiva_031 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ili šuti o tome,i kad dođe ljeto i kad ti mama vidi da si obrijala noge,i ako ti počne srat za to ti joj reci "ako ti briješ noge,zašto onda ne bi ja smjela"
lijepo joj objasni da se sve cure briju,i da nećeš bit ko vukodlak iz prašume...
13 god je taman,zrela si za brijanje,pa se ništa ne sekiraj...

ili dođi do nje i reci da si obrijala noge,zato što ti se dlakave noge ne sviđaju i zato što nisu atraktivne
kažeš da te je stid skinut se taka dlakava u kratke hlačice....i da si zato obrijala..
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:02   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Reci mami da si zabrijala samnom, pa kad padne u šok, onda joj reci, -ma nee krivo si čula. rekla sam noge.

..i mami će odmah biti lakše.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 22:17   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,310
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Reci mami da si zabrijala samnom, pa kad padne u šok, onda joj reci, -ma nee krivo si čula. rekla sam noge.

..i mami će odmah biti lakše.

Ali mislim da bi bolji šok bio da kažeš da si zabrijala samnom pa bi još lakše prihvatila činjenicu da su ti noge glatke...

Watch it out!!!

Zadnji Uredio dadyml : 25-05-08 u 22:23.
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113