| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi depiliranje nogu u Društvo forumu; Budući da dosta mama posjećuje Ženski kutak, imam nekoliko pitanja. Bojala sam se mamine reakcija pa sam počela brijati noge ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 15
![]() | depiliranje nogu Budući da dosta mama posjećuje Ženski kutak, imam nekoliko pitanja. Bojala sam se mamine reakcija pa sam počela brijati noge bez njena znanja. Kako da joj pristupim sada, ipak dolazi ljeto... Da joj kažem da sam se već sama obrijala ili da se pravim luda i ptam ju dali se mogu poćeti brijati? Ali najviše me zabrinjava ako kaže ne...što da onda radim ja ču se morati potajno brijati, ali što ako ona to primjeti onda sam gotova. stvarno ne znam što da radim! MOLIM VAS POMOZITE i još par pitanja... Kada ste se vi poćeli brijati / depilirati? Kada bi ste vi vašoj kćerki dopustili to? P.S. Imam 13 godina...i strogu mamu.... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: depiliranje nogu Ja sam počela tako tvojih godina... i moja mama je jako stroga. I isto sam se plašila njene reakcije i napravila sve na svoju ruku ![]() A mamina reakcija? Nikakva. Godinu prije ili godinu poslije svejedno bi se počela brijati/ depilirati ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() | Re: depiliranje nogu ni ne sjećam se kad, kako i gdje učinih to prvi puta! -trebaš joj reći kakvo zlo učini tvoja ruka, jer ako te uhvati u laži onda si naježila. reci-jebiga mama, ja vidjela da to rade svi, pa se i ja oguli! ![]() ...sretno! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: depiliranje nogu Ja ne kužim zakaj bi se vaše mame ljutile da ste im to tada rekle ![]() Pa to je sasvim normalna stvar ![]() Počele rast dlake na nogama..obrijala...počele rast dlake pod pazuhom...obrijala.......stvarno ne vidim razloga za maminu ljutnju... Ajd nek mi to netko od ženskih članova objasni....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: depiliranje nogu ma šuti i pravi se ko da nikad nisi ni imalla dlaka
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| fear of the dark | Re: depiliranje nogu ili šuti o tome,i kad dođe ljeto i kad ti mama vidi da si obrijala noge,i ako ti počne srat za to ti joj reci "ako ti briješ noge,zašto onda ne bi ja smjela" lijepo joj objasni da se sve cure briju,i da nećeš bit ko vukodlak iz prašume... 13 god je taman,zrela si za brijanje,pa se ništa ne sekiraj... ili dođi do nje i reci da si obrijala noge,zato što ti se dlakave noge ne sviđaju i zato što nisu atraktivne kažeš da te je stid skinut se taka dlakava u kratke hlačice....i da si zato obrijala..
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: depiliranje nogu Citat:
![]() Ali mislim da bi bolji šok bio da kažeš da si zabrijala samnom pa bi još lakše prihvatila činjenicu da su ti noge glatke... ![]() ![]() Zadnji Uredio dadyml : 25-05-08 u 22:23. | |
| | |
![]() |
« da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste?
|
dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.