| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi depiliranje nogu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba onda imas opravdanja, reci da si obrijala noge da bi brze mogla plivati blazena hidrodinamika reci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: depiliranje nogu Ne znam tacno kad je to bilo, otprilike tih godina uradila sam depilaciju... Reakcija mame? Nemam pojma ni da li sam joj rekla, da li je sama primetila.... A i sta ima da primeti, samo vodim racuna o sebi, sta je tu cudno?! Reci joj da ti smetaju dlake, osecas se bzvz sa njima, muka ti je kad ih vidis, i....valjda ce shvatiti zena!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-05-08
Poruka: 3
![]() | ja isto imam 13 godina i želim depilirati noge, ali mama mi prije nije dala pa ni nisam. sad kad je došlo ljeto ja neželim oblačiti kratke hlačice niti izlaziti van uopće i ona me sad moli da se obrijem čak mi i sama traži načine na koje bi se mogla depilirat. a što se tiče tate strog je, ali to su ženske stvari tako da mi nema kaj pričat hehe..i ja sam uživam u gltkim nogama weeeeeeeeeeeeeeeeeeee Zadnji Uredio sahasa : 28-06-08 u 14:29. |
| | |
![]() |
« da li smatrate da su cure koje igraju nogomet musko banjaste?
|
dal ste ikad koristile,i dal koristite vibrator :D »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:59.

ako si ti zadovoljna sve 5, mama će već shvatit