Ne znam zbilja, nemam nikakvih problema s tim, cupam voskom, epiliram, kad hocu trajnije idem kozmeticarki
Odi kod kozmeticarke ona ce ti sigurno dati dobar savjet i napraviti to kak spada![]()
Raspravljate o temi Depiliranje prepona u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Bok curke! Ja imam velikih problema sa urastanjem dlačica na dijelu prepona i narano cijelog područja oko "male". Bez obzira ...
Ne znam zbilja, nemam nikakvih problema s tim, cupam voskom, epiliram, kad hocu trajnije idem kozmeticarki
Odi kod kozmeticarke ona ce ti sigurno dati dobar savjet i napraviti to kak spada![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Kao što kaže dens , idi kod kozmetičarke, posavetuj se sa njom.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
letlampa je zakon![]()
Eksfolijacija sprečava taj problem, imaš one rukavice za tuširanje i ujedno piling.. ili kreme s aha kiselinama.. naravno time smiješ mazati samo prepone. A i čula sam da je egipatska depilacija odlična. I u ljekarni imaš preparate baš za to..