A dobro se i dosjetila, samo jel zna netko onu "Romanian kids" iz South parka?
Raspravljate o temi Djevičanstvo na prodaju: "Iako je boljelo, uživala sam" u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; sta kazete na ovo? IAKO je mnogim djevojkama prvo seksualno iskustvo jako bitno i ne žele se upustiti u seks ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
zašto bi netko platio za sex sa djevicom![]()
Zadnji Uredio Shan Sa : 21-05-09 u 15:13
cura je rekla da se nadala 50000 eura ali eto...očito nije materijal za 50000
jer 50000 eura je prosječni mercredes...prema tome i ti moraš biti barem kao mercedes (barem blizu tome)
Shan Sa, 45 godina, ne mora biti masan dedek,barem ja tako mislim
a šta ja mislim ovome, jbg neimaština na sve natjera pa tako i na prodavanje ovoga...toga je uvijek bilo i biti će i dalje...ova je samo javno to stavila na net...tko zna koliko ih je dalo djevičanstvo za lovu ali to nisu javno priznale
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 21-05-09 u 15:46