| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Djevojačka večer u Društvo forumu; Potaknula me ranija rasprava na forumu da otvorim ovu temu Pa što mislite, kakva treba biti djevojačka večer? Jeste bili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Djevojačka večer Potaknula me ranija rasprava na forumu da otvorim ovu temu Pa što mislite, kakva treba biti djevojačka večer? Jeste bili na kojoj i kako je bilo? Hajde da čujemo sve o tome-i one slatke pojedinosti ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Djevojačka večer Ma bezveze, djevojačka večer na kojoj sjediš, piješ, pričaš, vežeš ružmarine,praviš mašne ili pušeš balone, ništ posebno. Mislim da je na momačkim bolje.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Djevojačka večer E, daaa, bila sam, lažem. Kod jedne prijateljice, imale smo i muškog striptizera koji se NIJE skinuo do kraja! Ali bile smo u stanu, pa pazi na glazbu, na susjede bla bla bla... To mi nije gušt, bolje na nekoj vikendici, u prirodi, pa radi šta oš. ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Djevojačka večer Ma još je na kraju sranje ispalo, taj dečko koji se skidao je bio bivši od jedne koja je bila tamo. I kad je ona skužila šta će on napravit uzela mu hlače i bacila s trećeg kata u podrum, a mobitel mu bio u hlačama. Moš mislit na šta je ličio. Glupača!
| | |
![]() |
| Tagovi: djevojacka, vecer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.

Pa što mislite, kakva treba biti djevojačka večer? Jeste bili na kojoj i kako je bilo? Hajde da čujemo sve o tome-i one slatke pojedinosti 

Može i djevojačka biti zabavna ako je cura koja ju organizira zabavna 

: