| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Djevojačka večer u Društvo forumu; moja djevojačka je bila totalno po mom ukusu...par frendića i puno cuge...ofkors bez stripera ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevojačka večer Ja sam bila na jednoj nezaboravnoj djevojačkoj večeri prije kojih godinu dana kada mi se udavala jedna od jako dobrih prijateljica (ako ne i najbolja)... bilo je doduše mješovito društvo, jer ona ima jako puno muških prijatelja koje nije htjela zakinuti, pa je i njih pozvala. Opile smo se ko deve, pjevale, plesale, skakale, slikale, snimale (ne želim tu snimku vidjeti) i skidale neke tipove tamo nazočne. Bio dernek i pol.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 58
![]() ![]() | Re: Djevojačka večer Ja sam bila na jednoj gdje je bio striper, al je većina cura ispričala svojim dečkima što je bilo, pa je bilo malo vatre. Zato su muški bili mudriji i nitko ne zna kako su se zabavili. Pouku izvucite sami. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevojačka večer Citat:
![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevojačka večer Citat:
![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevojačka večer o.k. ja ne razumjem šta je krivo na tome ako ja gledam stripera na djevojačkoj. Kakav je to dečko koji se na takvo što naljuti?! Pa ako sam s njim, ne mora značiti da ne smijem gledati... da moram biti slijepa!
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djevojacka, vecer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:11.

jebiga volim kad se tipovi svlace