Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Djevojačka večer u Društvo forumu; ne. ja bi samo stajala. ne bi se crvenila....

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-01-07, 01:54   #21 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti
Re: Djevojačka večer

ne. ja bi samo stajala. ne bi se crvenila.
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 12:31   #22 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ti bi stajala...

Njemu bi stajao...

I onda - nek bude šta mora bit...

Jel' tako?
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 12:33   #23 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,458
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

ne znam ja kako stvari stoje u stripera. nemam pojma.
Odgovori sa citatom
Star 08-01-07, 12:36   #24 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,007
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

treba biti na gang bangu za zadnji put.....hehe....hmhm...onda bi se jos i predomilila...onda bolje ne.....samo gutanje s prijateljicama...to je dosta
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 12:15   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-05-07
Godina: 24
Poruka: 2
pametnica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saan Pogledaj Poruke
E, daaa, bila sam, lažem. Kod jedne prijateljice, imale smo i muškog striptizera koji se NIJE skinuo do kraja! Ali bile smo u stanu, pa pazi na glazbu, na susjede bla bla bla... To mi nije gušt, bolje na nekoj vikendici, u prirodi, pa radi šta oš.
Na djevojačkoj moje frendice se striper skinuo do kraja. Striptiz je bio skroz sexy, iznenadio je mladu, ima dobre fore. Malo smo ga grebale, malo, malo, malo,..... ma šta malo...bilo je puno... Njega smo dobile po preporuci, al vidjela sam da ima slike na netu. Cure su bile jako zadovoljne osim dvije koje su se pravile da im je to glupo, a poslije su hvalile kak je striper bio sexy. Zove se striper Daniel. Link mu je

...na PM...nema reklamiranja
- Joks

Zadnji Uredio Joks : 29-05-07 u 12:22.
pametnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 12:17   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Aha. Trebala bi biti vesela, opuštena i obavezno malo perverzna. Moja prijateljica je u tom smislu bila jako originalna ali svatko treba nešto svoje izmisliti.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-05-07, 16:13   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,540
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

djevojačka bez stripera???? nema šanse, plus alkohol i puno dobre mjuze i zajebancije-garantirano dobar provod....takva bude bila moja, barem si ju želim....
Odgovori sa citatom
Star 04-06-07, 20:06   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,956
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

ženske spašavajte!!!
kuma sam na svadbi i od mene se očekuje da organiziram "ludu i nezaboravnu" djevojačku...
Organizirala sam u konobi feštu, živa glazba, biti će cuge, nas 8 cura, nepoznatih komada, opet cuge....
Ima li tko kakvu originalnu ideju da ste vidjele ili doživjele nešto originalno?
Ono...striper baš i nije originalan, mada je vrlo motivirajuć
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 19:11   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 1
s.luna se izdvaja iz mase

bok...ja pripremam djevojačku 30.06 i čula sam dobru ideju--- iznenadjenje penis torta...ali nigdje nemogu naći recept,pa ako neko ima ideju kako...
s.luna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 02:21   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,304
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Ja svojoj najdražoj sekici dofurala stripera, i kad je došo on, policajko, joj kaj je bilo skidanja, najbolji provod, al nije se skinuo do kraja, i naravno nebi ja bil ja da ga nisam pitala zašto, zašto ženske da muški ne? m Kaže pa ljepše je vidjet da se ženskica skine, nego ja kaj se meni dolje sve trese i klatari, nego noj kaj niš dolje ne klatari, i baš mi nije dovoljno dugačak za mahanje, ja sam vrištala, facu sam si okinula od smijeha...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djevojacka, vecer

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113