| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Djevojačka večer u Društvo forumu; ne. ja bi samo stajala. ne bi se crvenila.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevojačka večer Ti bi stajala... Njemu bi stajao... I onda - nek bude šta mora bit... Jel' tako? ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Djevojačka večer treba biti na gang bangu za zadnji put.....hehe....hmhm...onda bi se jos i predomilila...onda bolje ne.....samo gutanje s prijateljicama...to je dosta
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2
![]() | Re: Djevojačka večer Citat:
...na PM...nema reklamiranja ![]() - Joks ![]() Zadnji Uredio Joks : 29-05-07 u 12:22. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevojačka večer djevojačka bez stripera???? nema šanse, plus alkohol i puno dobre mjuze i zajebancije-garantirano dobar provod....takva bude bila moja, barem si ju želim....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Djevojačka večer ženske spašavajte!!! kuma sam na svadbi i od mene se očekuje da organiziram "ludu i nezaboravnu" djevojačku... ![]() Organizirala sam u konobi feštu, živa glazba, biti će cuge, nas 8 cura, nepoznatih komada, opet cuge.... Ima li tko kakvu originalnu ideju da ste vidjele ili doživjele nešto originalno? Ono...striper baš i nije originalan, mada je vrlo motivirajuć ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Djevojačka večer Ja svojoj najdražoj sekici dofurala stripera, i kad je došo on, policajko, joj kaj je bilo skidanja, najbolji provod, al nije se skinuo do kraja, i naravno nebi ja bil ja da ga nisam pitala zašto, zašto ženske da muški ne? m Kaže pa ljepše je vidjet da se ženskica skine, nego ja kaj se meni dolje sve trese i klatari, nego noj kaj niš dolje ne klatari, i baš mi nije dovoljno dugačak za mahanje, ja sam vrištala, facu sam si okinula od smijeha... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: djevojacka, vecer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

a 

m Kaže pa ljepše je vidjet da se ženskica skine, nego ja kaj se meni dolje sve trese i klatari, nego noj kaj niš dolje ne klatari, i baš mi nije dovoljno dugačak za mahanje, ja sam vrištala, facu sam si okinula od smijeha...