| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dobacivanje na ulici ... u Društvo forumu; kako reagirate kad vam neki frajer dobacuje "maco....." ili bilo šta slično... dal vas to nervira? dal vam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | dobacivanje na ulici ... kako reagirate kad vam neki frajer dobacuje "maco....." ili bilo šta slično... dal vas to nervira? dal vam to diže samopouzdanje? dal vam to laska? mene to nervira.... kad mi neko tak dobacuje... najrađe bi ga načuškala.... to mi je ful dječje ponašanje a i time imam sliku o tom liku da je muška kurva...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... , meni frajeri ne dobacuju, bit ce da nisam sexy ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... butra je? zena s jacim butovima ili ili treba?
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dobacivanje na ulici ... ne reagiram, ne dobacujem, ide mi na zivce kad meni neko dobacuje.. odmah mi lik padne u ocima..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: dobacivanje na ulici ... butra-ženka... ženska,cura,djevojka... shelby upravo to... to mi tak kretenski...to dobacivanje i "otvaranje ladica" čim vide žensku...svaka im je uuuu dobra i svakoj dobacuju (ne svi al neki) grozno ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... ja ne dobacuje ja odem i ako imam sto za rec to kazem, al mi se dogodilo da me zenska za guzicu uvati i sto onda ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: dobacivanje na ulici ... a pa kad te ženska za guz uvati,onda uvatiš ti nju za sisu,pa se igrate međusobno ![]() a zekim se.... pa ovisi kakva ženska... jel tvoj tip ili ne
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... po tome da me uvati za guz je tesko odrediti koji je tip ![]() a i bio sam zauzet tad, tako da ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:50.

, meni frajeri ne dobacuju, bit ce da nisam sexy 
ili treba?

ja odem i ako imam sto za rec to kazem, al mi se dogodilo da me zenska za guzicu uvati i sto onda