| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dobacivanje na ulici ... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 ma neeee... to se događalo u osnovnjaku,ionako istina da je ruka malo više puta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... ma ne neukrotiva...sad mu ruka više leti prema gaćama...ali svojim gaćama ![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 84
![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Podigne mi samopouzdanje malo, ali sam svjesna da su to seljačine i da zvižde ili se ogledavaju za svakom curom koja na nešto liči! A to da me netko uhvatio za guzicu, ajme! Nije mi se to desilo ipak, na sreću! ![]() Ne znam šta bi učinila onda... Valjda bi se našao netko da me obrani! :Hehe!
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything |
| | |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: dobacivanje na ulici ... svakog dana u svakom pogledu napredujem joj neurotiva pa daj vidi mi sliku u profili i reci da li ti ja ličim na nekoga kome ruka leto na sisu.. ps..slika je slikana u prvom ili drugom srednje!sad sam ljepši!!!!!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
![]()
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." | |
| | |
| | #27 (permalink) | |||
| Banned | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
vuci potegni pa izbaci ![]() Citat:
ma šta imaš zvat nekog da te obrani,imaš nogu,i udri po jajima,a moš i rukom.... ![]() Citat:
![]() šta nisi stavio neku di si stariji? dobro da nisi stavio neku kad si se tek rodio ![]() poznat si mi.... ličiš mi na nekog zlostavljača ženskih guza i sisa... ![]() | |||
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 84
![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Sad sam te išla i ja pogledat Petrović! ![]() I to slika iz učionice! ![]() Al komad i pol ![]() A šta kažeš Neukrotiva? Viteštvo mrtvo, a? ![]()
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:00.

: