| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dobacivanje na ulici ... u Društvo forumu; ...fino bi ti njega vidim malo se uživila u ulogu ovoga u žutom dresu....ali opet nemoj tako jako,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... meni je to smiješno ![]() najžešći su mi radnici na bauštelama i sl. ![]() brijem da ti i kujama (ženskim cuckima, ne ) dobacuju ![]() ![]() ja ne dobacujem frajerima, ali ponekad se nađem u situaciji da se moram kontrolirat kad vidim kvalitetnu prdu da ne popipam, to ne bi bilo ok, nikako ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... ![]() meni su u Splitu prije 2 tjedna, s vrha neke stare građevine, zovu nešto govore, ja im šaljem poljupce, pocrkali od smijeha i ja i oni... to mi je super... nasmijem se ja, popravim dan njima, ludilo... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Ja to mrzim, mrzim...... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: dobacivanje na ulici ... Čitajući ovu temu shvatio sam da većini cura smeta dobacivanje na ulici. Ajd u redu. A gdje onda da vam dobacujemo, a da vam to ne smeta? U javnom WC-u? U tramvaju? Na groblju? U parku? Na radnom mjestu (ako i ono nije na ulici)? ![]() Postavljam ovo pitanje kako bismo izbjegli buduće nesporazume.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
To je još jedan način kako muški primati dijele komplimente...pa nitko neće dobacivati ružnoj curi/ženi.... Ako je žena odabrana za dobacivačicu treba biti počašćena i zahvaliti se bauštelskoj gospodi na ukazanoj časti ![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... vidim da bi trebali neko istraživanje nabacit ![]() možda bi na groblju bilo ok ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Banned | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
smatramo tog dečka lakom robom... i nasrtljivom osobom.... ajd ak nam dobaci neko koga već znamo,ili neko kog znamo iz viđenja... ali ako nam dobacuje neko ko nas samo 1 vidi....--! "mali se uživio" "mali kurvar" -to bi mislila.... ili ajd ak lik dođe do nas i kaže nam lijepo da smo mu dobri... ali kaad se dere na sav glas... | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Zato sta je neugodno...I vecinom neorginalno,seljacki i bez stila. Zapravo smo mi cure iskusale to isto na tipovima samo da vidimo reakciju, i samo su spustili su glavu i glupo se smjeskali... I zamisli da mi to stalno radimo, i vi bi mrzili, pogotovo ako prolazite solo negdi... Al bija je gust dobacivat, moram priznat... ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:04.

) dobacuju 

I zamisli da mi to stalno radimo, i vi bi mrzili, pogotovo ako prolazite solo negdi...
Al bija je gust dobacivat, moram priznat...