Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dobacivanje na ulici ... u Društvo forumu; ...fino bi ti njega vidim malo se uživila u ulogu ovoga u žutom dresu....ali opet nemoj tako jako,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-08, 02:43   #41 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,855
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989
Re: dobacivanje na ulici ...

...fino bi ti njega

vidim malo se uživila u ulogu ovoga u žutom dresu....ali opet nemoj tako jako,misli malo i na njega kroz što sve prolazi tijekom tog udarca...
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 02:45   #42 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

fino da... ako mi nešto dobacuje ima da ga nalemam....

ma baš me briga kroz šta on prolazi.... ko mu kriv...
nek nosi jajobrane
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:27   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

meni je to smiješno

najžešći su mi radnici na bauštelama i sl. brijem da ti i kujama (ženskim cuckima, ne ) dobacuju

ja ne dobacujem frajerima, ali ponekad se nađem u situaciji da se moram kontrolirat kad vidim kvalitetnu prdu da ne popipam, to ne bi bilo ok, nikako
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:30   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,457
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

meni su u Splitu prije 2 tjedna, s vrha neke stare građevine, zovu nešto govore, ja im šaljem poljupce, pocrkali od smijeha i ja i oni...

to mi je super...
nasmijem se ja, popravim dan njima, ludilo...
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 09:56   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 892
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Ja to mrzim, mrzim......
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 10:32   #46 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Čitajući ovu temu shvatio sam da većini cura smeta dobacivanje na ulici.

Ajd u redu.

A gdje onda da vam dobacujemo, a da vam to ne smeta?

U javnom WC-u?

U tramvaju?

Na groblju?

U parku?

Na radnom mjestu (ako i ono nije na ulici)?

Postavljam ovo pitanje kako bismo izbjegli buduće nesporazume.
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 10:35   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke

Ajd u redu.

U javnom WC-u?

U tramvaju?

Na groblju?

U parku?

Ja to ne razumijem...pa zašto im smeta dobacivanje...

To je još jedan način kako muški primati dijele komplimente...pa nitko neće dobacivati ružnoj curi/ženi....
Ako je žena odabrana za dobacivačicu treba biti počašćena i zahvaliti se bauštelskoj gospodi na ukazanoj časti
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 10:43   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

vidim da bi trebali neko istraživanje nabacit

možda bi na groblju bilo ok
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 11:05   #49 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke

Ajd u redu.

U javnom WC-u?

U tramvaju?

Na groblju?

U parku?

pa nije nam lijepo kad nam svaka budala dobacuje,,,,

smatramo tog dečka lakom robom...

i nasrtljivom osobom....

ajd ak nam dobaci neko koga već znamo,ili neko kog znamo iz viđenja...

ali ako nam dobacuje neko ko nas samo 1 vidi....--! "mali se uživio" "mali kurvar" -to bi mislila....

ili ajd ak lik dođe do nas i kaže nam lijepo da smo mu dobri... ali kaad se dere na sav glas...
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 11:06   #50 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,406
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Ja to ne razumijem...pa zašto im smeta dobacivanje...
Zato sta je neugodno...I vecinom neorginalno,seljacki i bez stila.
Zapravo smo mi cure iskusale to isto na tipovima samo da vidimo reakciju, i samo su spustili su glavu i glupo se smjeskali... I zamisli da mi to stalno radimo, i vi bi mrzili, pogotovo ako prolazite solo negdi... Al bija je gust dobacivat, moram priznat...

Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114