| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dobacivanje na ulici ... u Društvo forumu; najgore je kad npr idem sama a njih par čoporativno dobacuje....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: dobacivanje na ulici ... Ma ja sam se malo našalio u prethodnoj poruci i znam da većini ne prija to seljačko nabacivanje u javnosti koje, uzgred budi rečeno, zna biti i jako neukusno. Preporučio bih vam da u većini slučajeva to okrenete na šalu ili jednostavno ignorirate. Muški ko muški! Međutim, sve je više i obrnutih slučajeva tj. slučajevima u kojima cure, obično iz grupe, dobacuju manje ili više zgodnim dečkima i time ih dovode u prilično nezgodnu situaciju. Doživio sam to jednom dosta davno i bilo mi je poprilično neugodno.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
Naravno da je dobacivanje ružno...sam nikada nisam dobacivao...znam da je teško vjerovati , ali tako je... Kad mi se nešto (,tj. netko) svidi to mu priopćim nasamo...ne razglasim to pred svima na tako grub i nepristojan način... A i kad smo već iskreni...u slučaju odbijanja nisam izložen "neželjenim pogledima" ![]() Doživio sam par dobacivanja vani prema sebi...al to sam uvijek shvaćao kao šalu i to mi je simpatično jer se to obično događalo kad sam izlazio van s ekipom i svi smo bili "zagrijani" if ju nou vat aj min ![]() P.S. Zagrijani pod alkoholizirani ![]() Zadnji Uredio Adolon : 03-07-08 u 17:44. | |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iam par takvih frendova kaj tak nabacuju na ulici al ne kuzim smisao toga ![]()
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,896
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 21
Poruka: 202
![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Meni to dobacivanje totalno jadno, onak seljacki... Bude mi totalno neugodno, pogotovo kad se radi o nekim starcima
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Da, ima kretena koji te dobacivanjem pokusavaju 'spustiti', ili 'podici' ali na fuj nacin! To je cisto blamiranje! Ali, ja na takve uopste ne reagujem, uopste se ne osvrcem, niposto se ne prebacujem na njihov nivo i prepucavam na sred ulice... Ono, za neke smatram - ne zasluzuje ni da ga pogledam, a kamoli da trosim reci na njega... ![]() Ima dobacivanja/komentara, ali sa stilom, kada osoba na neki pristojan i kulturan nacin zeli biti primecena, pa uputi sasvim prikladan komentar koji niposto nije pretrpavanje nekakvim komplimentima i sl. To mi je sasvim OK, jer cenim one koji uzimaju stvar u svoje ruke, pa makar to bilo i malo napadno! Takvima se obicno osmehnem, ili kazem 'zdravo' kad me prvi pozdrave... Sve zavisi, ako je simpaticna ekipa, uputim im pozdrav/osmeh, oni meni, i sve OK... ![]() Sve u svemu, ne ljutim se kad neko baci komentar, bilo kakav da je, ne uzbudjujem se oko toga,...a nekad i prija saznanje da si primecen/a, zar ne? ![]()
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:14.

I zamisli da mi to stalno radimo, i vi bi mrzili, pogotovo ako prolazite solo negdi...
Al bija je gust dobacivat, moram priznat... 

hihihihihi

Ako ti nekaj treba dođi po to ili ti dodam.