Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dobacivanje na ulici ... u Društvo forumu; najgore je kad npr idem sama a njih par čoporativno dobacuje.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-07-08, 11:07   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: dobacivanje na ulici ...

najgore je kad npr idem sama a njih par čoporativno dobacuje....
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 11:12   #52 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ma ja sam se malo našalio u prethodnoj poruci i znam da većini ne prija to seljačko nabacivanje u javnosti koje, uzgred budi rečeno, zna biti i jako neukusno.

Preporučio bih vam da u većini slučajeva to okrenete na šalu ili jednostavno ignorirate.

Muški ko muški!

Međutim, sve je više i obrnutih slučajeva tj. slučajevima u kojima cure, obično iz grupe, dobacuju manje ili više zgodnim dečkima i time ih dovode u prilično nezgodnu situaciju.

Doživio sam to jednom dosta davno i bilo mi je poprilično neugodno.
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 17:38   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Zato sta je neugodno...I vecinom neorginalno,seljacki i bez stila.
Zapravo smo mi cure iskusale to isto na tipovima samo da vidimo reakciju, i samo su spustili su glavu i glupo se smjeskali... I zamisli da mi to stalno radimo, i vi bi mrzili, pogotovo ako prolazite solo negdi... Al bija je gust dobacivat, moram priznat...
Ma razumijem što želiš reć...šalio sam se u onom postu...

Naravno da je dobacivanje ružno...sam nikada nisam dobacivao...znam da je teško vjerovati , ali tako je...
Kad mi se nešto (,tj. netko) svidi to mu priopćim nasamo...ne razglasim to pred svima na tako grub i nepristojan način...

A i kad smo već iskreni...u slučaju odbijanja nisam izložen "neželjenim pogledima"

Doživio sam par dobacivanja vani prema sebi...al to sam uvijek shvaćao kao šalu i to mi je simpatično jer se to obično događalo kad sam izlazio van s ekipom i svi smo bili "zagrijani" if ju nou vat aj min

P.S. Zagrijani pod alkoholizirani

Zadnji Uredio Adolon : 03-07-08 u 17:44.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 17:40   #54 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

meni su dobacivali na ulici..mali pazi friški beton..

ja sam im uzvratil..nabijem te na kc i napravim ringišpil 3 kune runda
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 19:42   #55 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
hihihihihi
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 20:16   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-08-07
Godina: 15
Poruka: 2,079
dropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznatdropa99 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
meni su dobacivali na ulici..mali pazi friški beton..

iam par takvih frendova kaj tak nabacuju na ulici
al ne kuzim smisao toga
dropa99 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 23:15   #57 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,896
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Ja ne volim ta bacanja, dobacivanja Ako ti nekaj treba dođi po to ili ti dodam.

Nisam pes da hvatam i bacam stvari.

Ja, zašto ti ne mogu dati reputaciju. Jao, zašto???

Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 02:05   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Godina: 21
Poruka: 202
wjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz mase

Meni to dobacivanje totalno jadno, onak seljacki...
Bude mi totalno neugodno, pogotovo kad se radi o nekim starcima
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 08:28   #59 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: wjewerica Pogledaj Poruke
Meni to dobacivanje totalno jadno pogotovo kad se radi o nekim starcima
... pa nemoj dobacivati starcima.
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 09:41   #60 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 6,495
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Zato sta je neugodno...I vecinom neorginalno,seljacki i bez stila.
Da, ima kretena koji te dobacivanjem pokusavaju 'spustiti', ili 'podici' ali na fuj nacin! To je cisto blamiranje! Ali, ja na takve uopste ne reagujem, uopste se ne osvrcem, niposto se ne prebacujem na njihov nivo i prepucavam na sred ulice... Ono, za neke smatram - ne zasluzuje ni da ga pogledam, a kamoli da trosim reci na njega...

Ima dobacivanja/komentara, ali sa stilom, kada osoba na neki pristojan i kulturan nacin zeli biti primecena, pa uputi sasvim prikladan komentar koji niposto nije pretrpavanje nekakvim komplimentima i sl. To mi je sasvim OK, jer cenim one koji uzimaju stvar u svoje ruke, pa makar to bilo i malo napadno!
Takvima se obicno osmehnem, ili kazem 'zdravo' kad me prvi pozdrave... Sve zavisi, ako je simpaticna ekipa, uputim im pozdrav/osmeh, oni meni, i sve OK...

Sve u svemu, ne ljutim se kad neko baci komentar, bilo kakav da je, ne uzbudjujem se oko toga,...a nekad i prija saznanje da si primecen/a, zar ne?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114