Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi dobacivanje na ulici ... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: jedna_mala_plava naravno da ipak podize samopouzdanje, dok cekam dragoga na parkiralištu, 20 auta mi trubi a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-09-08, 10:48   #81 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: dobacivanje na ulici ...

Citat:
Pravi autor: jedna_mala_plava Pogledaj Poruke
naravno da ipak podize samopouzdanje, dok cekam dragoga na parkiralištu, 20 auta mi trubi a muskarci masu iz njih...ili dok cekam ispred noćnog kluba nekoga pola njih se zaustavi i pita jeli trebam prijevoz uz dobacivanje...
možda ti trube zato što zauzimaš veću površinu na parkiralištu pa im smetaš pri parkiranju

a pošto već stojiš na javnom parkiralištu,normalno da se zaustave,misle da očekuješ....kukulele
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 10:51   #82 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,356
Bety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auru

Citat:
naravno da ipak podize samopouzdanje, dok cekam dragoga na parkiralištu, 20 auta mi trubi a muskarci masu iz njih...ili dok cekam ispred noćnog kluba nekoga pola njih se zaustavi i pita jeli trebam prijevoz uz dobacivanje...

.hmm čini se da imaš problem s egom ako ti takvi đikani podižu samopouzdanje
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 10:52   #83 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,804
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

pazi šta je mr.savršena napisala u topicu bojenje kose

ajme ,mala je dobra nema šta,the best koka
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 12:00   #84 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Kaj ideš od stupa do stupa i vrtiš torbicu?

Baš kao električar.

Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 12:07   #85 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Što ako je stup telefonski??
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 12:15   #86 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Onda samo hoda od stupa do stupa i vrti torbicu
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 12:50   #87 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ja ne dobacujem lepim devojkama kada ih vidim na ulici. Samo ih pratim pogledom. Ako me devojka pogleda u oči onda joj lagano mahnem. Onako podignem ruku i zalepršam prstićima. Možda i namignem. Ono tipa fućkanje i uaaaaa, ej ribo oćeš da se mrestimo. i ostale upadice ne dolaze u obzir. Postoje bolji načini da se nabacimo ženskoj. Recimo vidite žensku ide gradom, procenite u kojem smeru ide pa onda otrčite okolo i ponovo pričekate usput da ju vidite. Prođe pored , a vi ju pratite pogledom. Ponovo kada je leđima okrenuta otrčite oko bloka zgrada pa pred nju. Ako uvidite da vas je primetila i čudi se, to ne radite po noći jer će ženska početi trčati. Nakon par takvih trčanja krenete joj u susret i zaustavite se te ju upitate: "oprostite, nemogu reći da se znamo ali odnekud ste mi poznati"
Nakon toga sledi hopa- cupa u jeftinom provincijskom motelu.

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 12:51   #88 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,356
Bety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
ja ne dobacujem lepim devojkama kada ih vidim na ulici. Samo ih pratim pogledom. Ako me devojka pogleda u oči onda joj lagano mahnem. Onako podignem ruku i zalepršam prstićima. Možda i namignem. Ono tipa fućkanje i uaaaaa, ej ribo oćeš da se mrestimo. i ostale upadice ne dolaze u obzir. Postoje bolji načini da se nabacimo ženskoj. Recimo vidite žensku ide gradom, procenite u kojem smeru ide pa onda otrčite okolo i ponovo pričekate usput da ju vidite. Prođe pored , a vi ju pratite pogledom. Ponovo kada je leđima okrenuta otrčite oko bloka zgrada pa pred nju. Ako uvidite da vas je primetila i čudi se, to ne radite po noći jer će ženska početi trčati. Nakon par takvih trčanja krenete joj u susret i zaustavite se te ju upitate: "oprostite, nemogu reći da se znamo ali odnekud ste mi poznati"
Nakon toga sledi hopa- cupa u jeftinom provincijskom motelu.
ma čisti finjak
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 12:56   #89 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 4,363
saban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavansaban sajnovic je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

još ću da iznesem reakcije na ovo gore:
1. povuće sunčane naočale do pola nosa i pogleda me preko oka. "odjebi"-reče, kratko i jasno
2. samo osmijeh i produži dalje
3. ni ne obazire se, zaobiđe me i produži.
4. uhvati se za torbicu i izvuce mobitel, ja produzim jer me strah da ne pozove decka ili milicju

jebiga, hopa-cupa još nije bilo, ali nadam se. Biću ustrajan

"Bolje svašta jesti nego svašta govoriti."
saban sajnovic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-08, 03:11   #90 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-09-08
Poruka: 66
gorangutan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lizard Queen Pogledaj Poruke
Podigne mi samopouzdanje malo, ali sam svjesna da su to seljačine i da zvižde ili se ogledavaju za svakom curom koja na nešto liči!

A to da me netko uhvatio za guzicu, ajme! Nije mi se to desilo ipak, na sreću!

Ne znam šta bi učinila onda...
Valjda bi se našao netko da me obrani! :

Hehe!
ako te do sada nitko nije uhvatio za guzu, niti nece curo moja. sta si muskobanjasta
gorangutan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114