| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi dobacivanje na ulici ... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: jedna_mala_plava naravno da ipak podize samopouzdanje, dok cekam dragoga na parkiralištu, 20 auta mi trubi a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| Banned | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
![]() a pošto već stojiš na javnom parkiralištu,normalno da se zaustave,misle da očekuješ....kukulele ![]() | |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
.hmm čini se da imaš problem s egom ako ti takvi đikani podižu samopouzdanje ![]()
__________________ My name is Blue,Bety Blue | |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
Baš kao električar. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Onda samo hoda od stupa do stupa i vrti torbicu ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dobacivanje na ulici ... ja ne dobacujem lepim devojkama kada ih vidim na ulici. Samo ih pratim pogledom. Ako me devojka pogleda u oči onda joj lagano mahnem. Onako podignem ruku i zalepršam prstićima. Možda i namignem. Ono tipa fućkanje i uaaaaa, ej ribo oćeš da se mrestimo. i ostale upadice ne dolaze u obzir. Postoje bolji načini da se nabacimo ženskoj. Recimo vidite žensku ide gradom, procenite u kojem smeru ide pa onda otrčite okolo i ponovo pričekate usput da ju vidite. Prođe pored , a vi ju pratite pogledom. Ponovo kada je leđima okrenuta otrčite oko bloka zgrada pa pred nju. Ako uvidite da vas je primetila i čudi se, to ne radite po noći jer će ženska početi trčati. Nakon par takvih trčanja krenete joj u susret i zaustavite se te ju upitate: "oprostite, nemogu reći da se znamo ali odnekud ste mi poznati" Nakon toga sledi hopa- cupa u jeftinom provincijskom motelu.
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,356
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
![]()
__________________ My name is Blue,Bety Blue | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: dobacivanje na ulici ... još ću da iznesem reakcije na ovo gore: 1. povuće sunčane naočale do pola nosa i pogleda me preko oka. "odjebi"-reče, kratko i jasno 2. samo osmijeh i produži dalje 3. ni ne obazire se, zaobiđe me i produži. 4. uhvati se za torbicu i izvuce mobitel, ja produzim jer me strah da ne pozove decka ili milicju jebiga, hopa-cupa još nije bilo, ali nadam se. Biću ustrajan
__________________ "Ako govoriš oprezno, jezik je tvoja vrlina, a ako govoriš kako ti padne na pamet, jezik je tvoja nesreća." "Bolje svašta jesti nego svašta govoriti." |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-09-08
Poruka: 66
![]() | Re: dobacivanje na ulici ... Citat:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |