| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Droge za silovanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: silence ma realna je .... ali mislim da je STar Trek još realniji .... pa moglo bi biti realno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Droge za silovanje pa moglo bi biti realno jednog dana, jer se vecina toga ne temelji na znanstvenoj fantastici nego na osnovama danasnje fizike, ali opet kako ti kazes mein fuhrer
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #23 (permalink) | |
![]() | Re: Droge za silovanje Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-07-07 Lokacija: afrika Godina: 21
Poruka: 66
![]() | Re: Droge za silovanje ćujte ovo-jedna me frendica pitala na šta da se prebaci,htjela je na ljepilo,inaće je iz osijeka,zato jer svi njeni prijatelji to rade,(koji balavci) pa sam joj savjetovala ako če se trovati neka se truje kvalitetno,"PREĐI NA TRAVU" i poslušala je (jel ok)?? |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Droge za silovanje Citat:
Inače tamo što se teleporta teleportirali si neživu najjednostavniju molekulu, za dalje treba imat VEOMA JAK komp i više znanja ali idemo prema naprijed... ![]()
__________________ Dum spiro, spero. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() | Re: Droge za silovanje gledao sam na tv-u, davno, bio klinac ista tako smrko ljepilo i uglavnom mu je mozak otisao u kurac, nezna nista zivo, kao beba se ponasa..
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Droge za silovanje Citat:
te njegovih 15 (poznatijih 9) nivoa ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 06-07-07 u 14:55. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: droge za silovanje, silovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:23.

te njegovih 15 (poznatijih 9) nivoa