| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Drznik! u Društvo forumu; Evo ne znam jesam li pravi naslov stavila,pod muske stvari,al nesto me muci tu,naime jedan lik,ponasa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Drznik! Evo ne znam jesam li pravi naslov stavila,pod muske stvari,al nesto me muci tu,naime jedan lik,ponasa se fakat ko kreten,ludak,misli da je neki frajer,ima cura,okolo,trcu za njim,kao da nemaju drugog,posla,nego gledaju,kako se uhvaiti tog tipa,i drugi muskarci uopce ne postoje.. ![]() Ne znam fakat sto svi vidu u tog tipa,a prica se da je los,bezobrazan, i sama sam se uvalila,u njegu mrezu,sve te navine glupace,padnu i njetgovu mrezu,i jedva se moze izvuci.. naime vodi buran zivot,ima ekipu,posao sve zivo ima,a onda ja koja sam sama,nemam nikog ni ovog i ni ovog,ruga se nekakvim stvarima,mojoj muci,i zaboli ga neka stvar za druge.a nema ga se sto vidit..ja tog covjeka nemogu smislit,ne znam zbog cega i zasto su snjime..jel postoji igdje na ovom svijetu,da je taj covjek fakat okrutan?Nema nigdje dobrog tipa,koji mi se svida,eto..Svijet mi se rusi,nije mi dobro u ovom zivotu,a tom covjeku,sve krenulo.. Ruga se tudoj nesreci,misli da je tamo nekakvi frajer,a budala,ima zena oko njega..uzas... A mene je vidao samo zbbgo neke stvari,pa mi vise dosadilo takvo ponasanja.. ![]() Ne znam u cemu je perobme,da ja budem negdje u nekom društvu,i da mu je ok samnom,?Jel ima negdje takvih ljudi?Ja mislim, da vise ne.. ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drznik! Kaj, dosadilo ti bit help in need liku, sad bi nešto ozbiljnije, ali lik neće li ga neće ![]() Prvo, ako si znala kakva je ljiga nemaš pravo kukat. Kaj si očekivala, da si posebna i konvertirat ćeš ga tek tako. Sažalit će se na tvoju situaciju (ma kakva ona da je) i biti samo tvoj? Drugo, liku je dobro u životu valjda i nema potrebe to mijenjat. Kad osijeti potrebu za promijenom, sam će si "pomoć". A do tada, ne maltretiraj ni sebe ni njega glupostima ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drznik! Uh Dorina što si okrutna ![]() Jao, jedva dešifrirah ovaj post ![]() Jbg, čovjeku dobro u životu, ako ti smeta, makni se od njega, zaboravi, kreni dalje ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Drznik! Ja se fakat ispricavam,ako nekad znam biti greza ili nesto drugo,al eto..odose mi sve kocnice,pa sam malo sad u toj nekoj situaciji..Nezelim nikom zlo,niti soliti pamet,al i nezelim da se mene vrijeda,ako je nekima lose bit snekm tko ti ne odgovara,e onda se treba maknit,od takvih,ja samo ui zadnje vrijeme sa nekvim ljudima,koji su problematicni,a nemogu naci pravoga..ustvari prave ljude.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Drznik! Cool girl, jednostavno te moram pitati jedno direktno pitanje.... Zašto si tako rastrojena i gnjevna? Postovi su ti mahom nečitljivi, ukucavaš hrpetine tipfelera i zareza i smisao napisanog se teško otkriva nakon prvog ili čak drugog čitanja. Imam dojam da se treseš dok pišeš postove... ![]() ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Drznik! Ma nije to,nego nekad nemogu bas tocno,ukucat pravo slovo.Brzo pisem,a i ne ide mi bas dobro,kako vidis.. A zasto je problem,da me netko ispravlja?Jesmo li u skoli,ili? A sto se gnjeva tice,sto se moze,imam razloga,valjda pisati,onako kako se osjecam,svatko ima pravo,na misljenje. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Drznik! sram ga bilo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Drznik! kupi mu cokoladu ![]() nakon toga ces mu biti ti draza ![]() ili kinder bueno...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Drznik! ahh.. sto si gori prema zenama - to one vise trce za tobom.. kako tipicno ![]() ne bi bilo lose da procitas barem jednom post prije nego ga posaljes.. trcu.. vidu.. stavi raazmaak izmedju interpunkcijskih rijeci.. udahni malo dok pises, uhvati zraka.. jao kako mi to smeta sto se teme tice.. ako te netko vrijedja.. pa otkaci se od njega kako god mozes! prestani kukat i sazaljevat se i nadji neko drustvo koje te nece vrijedjat.. nece ono doc samo k tebi i pokucat na vrata..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: drzak, kreten, lik |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:03.