| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... u Društvo forumu; Kod jednog urara sam našao ovakav sat i strašno mi se dopao pa bi ga kupio. Kako vi, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... Kod jednog urara sam našao ovakav sat i strašno mi se dopao pa bi ga kupio. Kako vi, pripadnice ljepšeg spola (tu su isključeni gay-evi) imate više ukusa što mislite o džepnim satovima, kako gledate na njih, da li su vam staromodni ili lijepi na nekom momku od 20 godina? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... Cool! Meni je to super, pogotovo ako imaš neke izlizane traperice ili pak si skroz sređen, košulja, kravata, hlaće na peglu, prsluk, sako i onda onako džepni sat ![]() Ja sebi htjela kupiti lančić sa ovakavim satom kao privjeskom. Izgleda super i kao takava ženska varijanta.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... Dobar je ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| banned | Re: Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... već sam zaboravio na to, imao to kad sam bio otprilike tvojih godina, možda malo mlađi, viš viš, nisam razmišljao dali se to curama sviđa, meni se sviđalo, dok se nije pokvario, popravljao ga nisam.
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... Imam jedan od djeda, pitanje dali ide uopće
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... Evo samo da kažem, i ja imam jedan od djeda.... neki ruski , neuništiv je...na navijanje (afkurs) i vrlo je star.... i često ga nosim, znam ga po dvi- tri godine nosit, a onda (evo zadnje dvi) ništa.... uglavnom super mi je, mada su me ljudi malo čudno gledali kada me pitaju koliko je sati, a ja im sa one lančine šta viri iz džepa vadim taj sat, otvaram i kazujem vrime....![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... Meni je to super. Ali nikako na uštogoljenz odjeću (ako već govorimo o mlađem dečku) jer to onda nekako djeluje dosadno. Dok onak opuštenija varijanta odjeće i džepni sat mi je ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Džepni satovi...mišljenje ljepšeg spola... Citat: ![]() ... no iako mi se činilo kul, ne nosim ga uopće jer jednostavno nisam navikao na... "drangulije". Lančić, sat, rinčice, kapa.... to su sve meni nepoznati pojmovi i kad nešto pokušam nositi samo mi smeta... Volim se osjećati slobodno, šta ćeš... ![]() tako da ću ga poklonit nekome najvjerojatnije... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:03.