Imam ja dobra je![]()
Raspravljate o temi egipatska depilacija u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; ...depilacija smjesom šećera, limuna i vode... ..navodno puno manje bolno nego klasična i bez svih onih nuspojava.. osobno nisam još ...
**kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**
Imam ja dobra je![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
ovo vrijedi tisuću riječi...sad mogu i zatvorit temu.
..veliš...meko ko ...![]()
evo ti pa slušaj
http://forum.divastique.com/index.php?topic=174.180
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Probala sam, u kućnoj izradi. Problem je što treba pronaći prave omjere za smjesu, pa nekad ispadne prerijetko, nekad pregusto.
Nakon previše zajebancije, vratila sam se prijašnjem načinu depilacije.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
nebum ja to radila sama...jednom sam probala sa trakama i-nikad više..nije to vrijedno tolike bolibolje hodat čupavih nogu..
..a ti ivane..mogo si nać nešto gdje hvale i veličaju metodu(barem malo)..a ne ovak!
Ja sam par puta radila tu smjesu...ne znam, nije mi baš efikasna ta metoda, dugo traje, a boli isto kao i depilacija voskom, bar mene.
no krasno...onda ništa..puštam dlake!![]()
Nikad nisam probala to i prvi put čujem. Mada retko kad i idem na depilaciju baš zbog bolova jer meni nije dobro kada se depiliramtj prepone da, noge nikako, više nikada.
Ne samo da je manje bolna metoda od klasične nego navodno rezultati dulje traju, ali ja se ne bi usudila sama to radit nego bi otišla baš kod kozmetičarke.