Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi fajt u Društvo forumu; Ovako, da li ste se ikada potukle radi dečka a ako niste jeste li kad bile svjedokom takvog nekog "...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-06-06, 13:49   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Talking fajt

Ovako, da li ste se ikada potukle radi dečka a ako niste jeste li kad bile svjedokom takvog nekog "obračuna"

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 13:53   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: fajt

nisam se nikad potukla...stvarno...mislim da to nije nimalo ženstveno...ali sam prije jedno pet godina zamalo zbog svog bivšeg..jer sam čula da mu se ta jedna kuja nabacivala u nekom disku..i ja sam tamo došla da joj zube razbijem a nje nije bilo..danas tako nešto više ne bi nikad napravila...
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 14:04   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,619
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

slay legendo, super pitanja postavljaš, ko da mi čitaš misli ... rep+
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 14:08   #4 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

heh

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 14:20   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 31
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Nisam i nikad mi nije palo napamet, al sam vidjela i čula više puta da su se tukle. Najviše još dok sam u srednju školu išla, tamo je bilo fajta dost često. A u zadnje vrijeme je bio jedan fajt u kafiću di izlazim.
Glupo mi je to! svašta ljubomora ili neko dokazivanje može od žena napravit!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 14:22   #6 (permalink)
Cobo

ja se sjecam iz osnovne (7-8 razred) dvije cure kako su se cupale i samarale

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 14:22   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
zena_zmaj se izdvaja iz mase

nisam.
to sam oduvijek smatrala glupim. kaj cu se ja tuci ako se netko nekome svida, ne svida i varijacije na temu
jedino sam jednom nekoj curi opalila samar jer mi je bilo dosta njezinog preseravanja na moj racun, to je bilo...hm.. 8. razred?

jedini put kad sam vidjela cure u klincu, s cupercima kose koji lete okolo je bilo kad sam imala kojih 13 god dok je jos bilo u bestu nedeljom za klince, neke klosarice su se tukle na podiju zbog nekog decka za kojim smo sve slinile
zena_zmaj je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 14:23   #8 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

kod mene još dok sam u osnovnu išao jedna zgodna treba isprebijala je jednog kripla jer je on bio najbolji fred od njenog dečka i stalno ga je huškao protiv nje
Odgovori sa citatom
Star 02-06-06, 17:23   #9 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Kao prvo, zbog dečka se sigurno ne bi nikada potukla :cc A nisam se nikad zbog ničeg potukla jer se nisam ni imala potrebe tući...svaka koja se prsila da je nešto veliko i opasno je pred menom bila manja od makovog zrna...jedino sam jednu majmunicu morala spustit na zemlju jer si je previše dopuštala i obraćala mi se glasom koji mi se nije sviđao...uhvatila sam je za vrat i rekla jednu rečenicu i otad mi se stalno pokušavala uvuću u guzicu a to još više mrzim To je bilo u osmom razredu, dakle dok sam još bila klinka, a poslje više nije ni bilo potrebe da se s nekim obračunavam na taj način...
Što se tiče ženskih tuča, vidjela sam ih i previše, i u tom trenutku sam ih sve poželjela razbit od zemlju da im ta sranja više ne padnu na pamet Ni o muškim tučama nemam nikakvo bolje mišljenje
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 03:45   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

par puta sam dosla u konflikte. ali u obranu frendicama. ja se nikada jos nisam potukla jer naj frendica ko rambo - bez imalo razmisljanja uskoci razbije pocme se smijat okrene se i prode.... i cudo-uvjek pobjedi
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: fajt

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114