| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi fajt u Društvo forumu; Ovako, da li ste se ikada potukle radi dečka a ako niste jeste li kad bile svjedokom takvog nekog "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: fajt nisam se nikad potukla...stvarno...mislim da to nije nimalo ženstveno...ali sam prije jedno pet godina zamalo zbog svog bivšeg..jer sam čula da mu se ta jedna kuja nabacivala u nekom disku..i ja sam tamo došla da joj zube razbijem a nje nije bilo..danas tako nešto više ne bi nikad napravila...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: fajt Nisam i nikad mi nije palo napamet, al sam vidjela i čula više puta da su se tukle. Najviše još dok sam u srednju školu išla, tamo je bilo fajta dost često. A u zadnje vrijeme je bio jedan fajt u kafiću di izlazim. Glupo mi je to! svašta ljubomora ili neko dokazivanje može od žena napravit!
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-05-06
Poruka: 116
![]() | Re: fajt nisam. to sam oduvijek smatrala glupim. kaj cu se ja tuci ako se netko nekome svida, ne svida i varijacije na temu jedino sam jednom nekoj curi opalila samar jer mi je bilo dosta njezinog preseravanja na moj racun, to je bilo...hm.. 8. razred? jedini put kad sam vidjela cure u klincu, s cupercima kose koji lete okolo je bilo kad sam imala kojih 13 god dok je jos bilo u bestu nedeljom za klince, neke klosarice su se tukle na podiju zbog nekog decka za kojim smo sve slinile |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: fajt kod mene još dok sam u osnovnu išao jedna zgodna treba isprebijala je jednog kripla jer je on bio najbolji fred od njenog dečka i stalno ga je huškao protiv nje ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: fajt Kao prvo, zbog dečka se sigurno ne bi nikada potukla :cc A nisam se nikad zbog ničeg potukla jer se nisam ni imala potrebe tući...svaka koja se prsila da je nešto veliko i opasno je pred menom bila manja od makovog zrna...jedino sam jednu majmunicu morala spustit na zemlju jer si je previše dopuštala i obraćala mi se glasom koji mi se nije sviđao...uhvatila sam je za vrat i rekla jednu rečenicu i otad mi se stalno pokušavala uvuću u guzicu a to još više mrzim To je bilo u osmom razredu, dakle dok sam još bila klinka, a poslje više nije ni bilo potrebe da se s nekim obračunavam na taj način...Što se tiče ženskih tuča, vidjela sam ih i previše, i u tom trenutku sam ih sve poželjela razbit od zemlju da im ta sranja više ne padnu na pamet Ni o muškim tučama nemam nikakvo bolje mišljenje ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: fajt par puta sam dosla u konflikte. ali u obranu frendicama. ja se nikada jos nisam potukla jer naj frendica ko rambo - bez imalo razmisljanja uskoci razbije pocme se smijat okrene se i prode.... i cudo-uvjek pobjedi
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: fajt |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:05.

svašta ljubomora ili neko dokazivanje može od žena napravit!

To je bilo u osmom razredu, dakle dok sam još bila klinka, a poslje više nije ni bilo potrebe da se s nekim obračunavam na taj način...