| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi gdje najviše volite da vas dečko mazi? u Društvo forumu; ajde cure,baš me zanima gdje se najviše volite maziti? ja volim sve od navedenog... |
| Vidi Rezultate Anketa: gdje najviše volite da vas dečkomazi | |||
| lice-da vas nježno mazi po licu | | 4 | 21.05% |
| kosa-da vas čačka po kosi | | 2 | 10.53% |
| stomak-(da li nježno ili divlje? ) | | 1 | 5.26% |
| leđa-polagano | | 7 | 36.84% |
| nešto što nije navedeno-napišite šta | | 5 | 26.32% |
| Glasači: 19. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | gdje najviše volite da vas dečko mazi? ajde cure,baš me zanima gdje se najviše volite maziti? ja volim sve od navedenog ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 02-03-08 u 15:57. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? Po guzi. Mislim svuda, ali najviše tu.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 02-03-08 u 16:10. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? rekla sam pod 5 je slobodan izbor,neš mi se poremetila anketa-ne znam šta je-di je ono za glasanje? ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? di volim da me dečko mazi???---rođo, škare nosim ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? Sorry ali ovo Citat:
Kako će ti divlje maziti trbuh? ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? pa lijepo.... ne mogu ti objasnit ali može... onak strastveno,kontaš? ne znam kak da objasnim
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite
|
tko vise laze muskarci ili zene »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:01.