| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi gdje najviše volite da vas dečko mazi? u Društvo forumu; znaci kod arylin je to klitac/picka - to podrucje uglavnom....dooobro...to smo resili....idemo dalje ...posto nema smisla govorit ... |
| Vidi Rezultate Anketa: gdje najviše volite da vas dečkomazi | |||
| lice-da vas nježno mazi po licu | | 4 | 18.18% |
| kosa-da vas čačka po kosi | | 3 | 13.64% |
| stomak-(da li nježno ili divlje? ) | | 2 | 9.09% |
| leđa-polagano | | 8 | 36.36% |
| nešto što nije navedeno-napišite šta | | 5 | 22.73% |
| Glasači: 22. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? znaci kod arylin je to klitac/picka - to podrucje uglavnom....dooobro...to smo resili....idemo dalje ...posto nema smisla govorit da volim mazit tocno neka odredena mjesta glasujem za sva mjesta di mi se tog trena ruka zatekne...a to je cijelo tijelo...pa si ti misli....![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? glasala sam za "ostalo"... moje zlato često me mazi po cijelom tijelu..od nožnih prstiju do usana...osim samog dodira izluđuje me što vidim i osjećam da obožava moje tijelo...taj dio vidim u dodiru, a u očima, u načinu kako me gleda vidim da voli u/na meni i više od mog tijela..vidim da voli mene...eto, to me izluđuje..
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? po kosi, obožavam kad mi plete pletenice mislim morao sam napisati bilo što, jače je od mene
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? Citat:
ne. šta ti je to kontaš ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? pa.... svagdje!!! ja sam takav tip.. VEEELIKA MAZA!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ono....isto po guzi............... ma neda mi se pisati.... ![]() Zadnji Uredio BeLlY_DaNcEr : 02-03-08 u 18:21. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje najviše volite da vas dečko mazi? Citat:
![]() kontaš = razumiješ OnTopic: bilo gdje, ali po nogama sam jako škakljiva pa maženje tuda je bolje izbjegavati ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:26.

...posto nema smisla govorit da volim mazit tocno neka odredena mjesta glasujem za sva mjesta di mi se tog trena ruka zatekne...a to je cijelo tijelo...pa si ti misli....

Legendo...