Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; Gledate li sa svojim dečkima sport? I dečki, gledaju li vaše cure s vama sport? Ja sa svojim dragim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-05-06, 20:32   #1 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Gledate li sport sa svojim deckima?

Gledate li sa svojim dečkima sport? I dečki, gledaju li vaše cure s vama sport?
Ja sa svojim dragim gledam sve osim borilačkih sportova...kada je neki meč na TV-u ja se samo lagano izgubim dalje od TV-a i pustim ga da gleda sam Sve ostalo gledam i bez njega pa zašto onda ne bi i s njim
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 20:34   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Gledate li sport sa svojim deckima?

Citat:
Pravi autor: eowyn
sve osim borilačkih sportova...kada je neki meč na TV-u ja se samo lagano izgubim dalje od TV-a i pustim ga da gleda sam
Bojiš se da te nebi opizdio ili pokušo demonstrirat kako je Crocop ovog sredio

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 20:34   #3 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Moja najdraža obavezno gleda sve utakmice Lige Prvaka, a što se dobro naspava...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 20:38   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Gledam sama, ili s tatom...s tatom rukomet ili bilo koju važniju utakmicu...a ponekad boks pogledam...ali to je sve jako rijetko
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 20:50   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

Pogledam ono što mi je interesantno.Važnije utakmica,Filipovića,relly...Nije mi to bed
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 20:56   #6 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Gogy
Bojiš se da te nebi opizdio ili pokušo demonstrirat kako je Crocop ovog sredio
Ne bojim se ja njegove demonstracije, nego se bojim da bi mene uhvatila želja za demonstriranjem
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 20:59   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Haha, tako je mene učio bivši udarce pa smo se makljali dok je bio boks na tv-u
Odgovori sa citatom
Star 08-05-06, 18:58   #8 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

moj decko je lud za nogometom,ali ja od nogometa gledam samo utakmice milana i hrvatske reprezentacije
od ostalih sportova pratim moto GP, pogledam filipoviceve meceve i eventualno odem na neku odbojkasku utakmicu (ipak je to bio moj sport dugo godina)
Odgovori sa citatom
Star 08-05-06, 19:00   #9 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: deedee00
ali ja od nogometa gledam samo utakmice milana i hrvatske reprezentacije

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-06, 20:13   #10 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,311
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Pa naravno. Posebno nogomet, skijanje, formulu 1, tenis, rukomet...
Ma da budem iskren moja kći čak radi nogometne fan blogove.
Zna nabrojati više nogometaša u evropskim klubovima od mene.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Ogame Bacva Igre 98 09-04-08 10:57
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108