| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; ma nemoj? a jebemu zvat ću ga ako budem mogla. Ne živim ni ja sama. A ko zna i di ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? ma nemoj? a jebemu zvat ću ga ako budem mogla. Ne živim ni ja sama. A ko zna i di će on gledat, vjerojatno s prijateljima, kužiš. Al ako ne, pa mogla bi ga i danas pitat. Al čekam da mi dođe HDTV iako bi se mogla načekat.I sad opet govorim, za sebe: neću mu uskratit, neću ga mrko gledat, neću mu pizdit. Pustit ću čovika da gleda i posli ću ga pitat kako je bilo. Pari da smo neke rospije. Ali ako npr.ko što neukrotiva kaže te zajebaje nešto i onda još sidi isprid televizije umisto da priča s tobom (ne znam sad šta je bilo, dajem samo primjer), onda sigurno da neću bit hepi jer gleda utakmicu.
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 08-06-08 u 13:24. |
| | |
| | #105 (permalink) | ||
| Banned | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
![]() ja njemu ništ ne uskraćujem, ne misliš valjd da sam ja njemu kočnica ![]() Citat:
prvo zajebe i ond još bleji u tv, ko debil ![]() | ||
| | |
| | #108 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Uuuuuuuuuuuu............ ja bi ga pitala: oćeš da nju zovnemo pa da svi zajedno gledamo utakmicu? ![]() F4...031 - eto, pa pitaj curu oće gledat s tobom ako nemaš već neku ekipu i misto di ideš... Možda i bude tila. ima onaj film 'Baš kao Beckham' di muž ženi stavi na stol majonezu, senf, kečap,...i objašnjava joj zaleđe. Tako ja uvik sprdan moga da možemo gledat utakmicu ako ima dovoljno tegli da mi objasni zaleđe - još jednom ![]()
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 08-06-08 u 13:36. |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Banned | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
i ond mi je najjača spika kad mi kaže "to nije istina" a ja osjetim da je. a naš kak nas žene osječaji ne varaju!! stvarno mi se to gadi....pa viš mogli bi u troje, tj njih dvoje na jednom krevetu a ja dalje od njih ![]() | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? žao mi je što se tako ponaša, to ti treba ić u neku novu temu.A zato ti fino se malo zainteresiraj i pogledaj malo s njim, pa da vidi kako dobru sadašnju ima i da mu ne padne ni na pamet mislit o bivšoj...
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim |
« Yasmin_help
|
iscjedak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:05.

iako bi se mogla načekat.

žao mi je što se tako ponaša, to ti treba ić u neku novu temu.