| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; ima ta tema već,tj slična tema o tome, ja sam ju otvorila "uspoređujete li sadašnjeg dečka s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? haha, viš ti kako si poduzetna! Ma neće ajde, rekli smo da ga ne puštaš tako lako...prokljuvit će on di mu je srce. Znači, ti, on, televizija, kokice, tegle pomoću kojih će ti objasnit zaleđe, umiljati glasić kojim ćeš pitat zašto im je dres baš te boje, pusa kad padne gole i misao: vidiš da sam bolja od one kuje, he he!
__________________ |
| | |
| | #113 (permalink) | |
| Banned | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
rep + | |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? kad smo vec kod toga, nema sumnje da mi je cura bolja od "one kuje". stovise, ne usporedjujem ih jer se ne daju usporedit. i da, prije bi se propuco nego gledo tekmu sa curom i "onom" kujom e da, i proslost mi se nalazi "6 feet under" |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| Banned | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
a why ne bi mogo tak gledat tekmu? poželio bi bivšu nazad?il ne moš izdržat u njenoj blizini a da ne bude niš među vama? vi muški ![]() | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? I nije bila neka, gledala sam samo prvo poluvrijeme. Nadam se da će u četvrtak bit bolje, pa ću opet pitat zašto je zaleđe ![]() I nadam se boljem sucu. I neću više pričat o Euru, reć ćete mi da se preselim u drugu temu ![]() voila
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim |
« Yasmin_help
|
iscjedak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:15.

rep +