| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; e da i skijanje,kako sam to mogla zaboraviti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Moja cura ne voli toliko sport, ali nekad sa mnom pogleda skijanje (Janicu), nogomet (repka, LP i talijanska liga) a za ostale sportove se samo neopaženo izgubi i jedva čeka da to "sranje" na tv-u završi pa da me može nastavit "gnjavit".. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-05 Lokacija: Split
Poruka: 249
![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
| |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? moja curica fakat voli sport.gledamo skupa tekme,cugamo pive,palimo pljuge i znamo se koji put i izmlatiti.ja joj opizdim koji šamar ako mi predugo zaklanja pogled na TV.ali onda i ja dobim noktima po faci.a jebi ga,volimo navijat |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 137
![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Imam tu sreću da moga dečka ne interesuje sport. ![]()
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.

Ja nemam decka, pa bar znam kaj gledam, bez komentara, o uzasnoj igri