| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; Pa ovisi o tome sta je na tv-u, ako je neka vaznija utakmica (npr. za svjetsko - hrvatska-japan) ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Pa ovisi o tome sta je na tv-u, ako je neka vaznija utakmica (npr. za svjetsko - hrvatska-japan) ili ako je boks/hrvanje sigurno cemo pogledat skupa.. ne palimo se nesto na sport. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Evo danas sam gledala s njim Chelsea - Liverpool , al sam vise citala casopise nego gledala dok nisu poceli penali.. ![]() Aj svjetsko pratim, sta pratim, hiperventiliram kad pocne svirat nasa himna ,a i navijam za Italiju kad ne igraju protiv nas... E i rukomet pratim. Uglavnom , to bi sve gledala i da nisam s njim... ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... Zadnji Uredio eva : 02-05-07 u 04:02. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Pratim moto GP i F1 i to skupa gledamo.....ponekad nogač, ali ja radije njega ostavim da se s dečkima natače pivom i šmugnem s curama u shopping kad su tekme!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Da. nogomet mi je odličan, ali ga volim gledati s onima koji mi nisu dečko jer volim komentirati zgodne nogometaše. Ali najviše gledam kad igra moj najdraži klub: danas nezaboravite igraju Milan i manU. Milan-Kaka
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Redovito sa svojim dečkima (9 i 17 god.) gledam sport i ludujemo zajedno. Ponekad, kad je važan nacionalni susret u pitanju, nam se pridruži i naša "prva (i jedina) dama".
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? A kaj ako dečko mrzi sport?! Inače moj obožava igrice, pa cijeli dan se igra na tome. Nitendo, PS, PSP, Comp itd. Ja s njim rijetko kad nešto odigram. Osim Wii Sports E to volim i skačem ko luda po sobi. Inače gledam s tatom ili bratom nogomet Ponekad. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,387
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? ponekada pogledamoo box ili rukomet... ja nogomet ne volim, osim ak nije repka ili kaj, onda ču pogledat i to...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:02.

,a i navijam za Italiju kad ne igraju protiv nas... E i rukomet pratim. Uglavnom , to bi sve gledala i da nisam s njim...