| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica A kaj ako dečko mrzi sport?! Inače moj obožava igrice, pa cijeli dan se igra ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
nije ni moj daleko od toga, samo sto on nema bas toliko cajta da bi cijeli dan visio s đojstikom u rukama a kako ja isto obozavam igrice, znamo odigrati deltu u mulicu, prije smo igrali crash-a na PS2, a sad smo skroz u ogame-u itd itd
__________________ | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 226
![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Joj igrice (slinim...) Tako mi fale, prije sam ih često igrala, a sad nemam vremena, nemam ni jednu igru na laptopu Playstation sam obožavala, sad bi si trojku piknula hehe Budem jednog dana opet proigrala, kad ću imat više vremena ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? da, formulu obavezno, čak sam ja inicijator... i boks volim pogledat, nogomet ako su baš neke extra zanimljive utakmice, inače nemam sluha... a kečere obavezno, umirem od smijeha... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,171
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? gledam i s dečkom i bez njega.....idem i na važnije utakmice,od reprezentacije ništa ne propuštam,nogomet,košarka,rukomet,davis cup.....
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Ja gledam hokej, formulu i motoGP.............nogač nekad
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Nisi pazio!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
ne bi ja imala volje i živaca gledat neko tako njesra... ja bi pošandrcala... meni to ide na yaya,,,
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:12.

E to volim i skačem ko luda po sobi.
a kako ja isto obozavam igrice, znamo odigrati deltu u mulicu, prije smo igrali crash-a na PS2, a sad smo skroz u ogame-u itd itd

Playstation sam obožavala, sad bi si trojku piknula hehe
Budem jednog dana opet proigrala, kad ću imat više vremena 

I dečki, gledaju li vaše cure s vama sport?