| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; ne posto ni on negleda sport na tv.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? oboje ne pratimo sport
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? ufff ufff ufff... ja ne, a nastradat ću zbog toga jedan dan: tebe ne zanima ovo, tebe ne zanima ono, tebi ništa nije zanimljivo šta mene interesira... jbg, u košarku san donekle ušla, gledali smo jednu utakmicu zajedno pa je odgovara na moje 1001 pitanje zašto ovo zašto ono, al nogomet mi ni bilić ne može objasnit... a bit će svašta idućih misec dana, već me strah ovog Eura
__________________ |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Ma neeeeee, nego se on ljuti na mene šta ih ja ne gledam. Mislin, ne ljuti se, nego mu je krivo, al ne mogu se ja prisilit da me nešto zanima ako mi nije zanimljivo. Al šta, malo se žrtvuješ, pitan kako je ostalo ovo, kako ono, on meni ionako uvik prepričava neke akcije,a ja se mučin razmišljajuć kako bi to trebalo izgledat Ma razumin ga, previše je on u tome, a do sebe ima mene koju praktički sve to ništa ne zanima. Al kad igra Manchester, to više i ja znan...to je praznik. Kupila san mu originalni njihov ruksak...nekidan san mu pokazala da je malo puka na ručkama...zamalo se rasplaka ma zezan se. Aj, pari mi da iden nabolje, MOŽDA čak i pogledan danas utakmicu, a ionako će bit skrika svugdi okolo pa neću ni imat izbora...ajmo naši!
__________________ |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? pa normalno da je praznik kad igra ManU, u to nema sumnje. ma ne moras cak ni gledat tekmu s njim, samo mu nemoj prigovarat ili branit da on gleda jer muski to bas ne vole. BTW, ne propustaj tekmu kad igra Hrvatska, makar ne gledala nogomet inace ![]() |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? nikad mu nisan ništa zabranila niti mi je bilo mrsko šta gleda, jedino kad vidin da zanemaruje npr.faks i učenje jer gleda reprizu utakmice za vrime koje je bija negdi...a jebemu ako nemaš vrimena pogledaj rezultat i golove na jubitou, ne moraš sad 2 ure visit pred televizijom. Normalno, ne govorin za neke extra dobre ili važne utakmice. A slušaj, često i ja nastradam jer mora nešto gledat ili ić na neku utakmicu...al još sam dobra pa ne prigovaram puno. Oću , oću , gledat ću utakmicu! Možda budem vježbala usput za kolokvij ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim |
« Yasmin_help
|
iscjedak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:02.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics 

ma zezan se. Aj, pari mi da iden nabolje, MOŽDA čak i pogledan danas utakmicu, a ionako će bit skrika svugdi okolo pa neću ni imat izbora...ajmo naši!