| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; Gleda nekad, nekad mu i ja kažen kog vraga će mu neke live utakmice, al uvik je nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Gleda nekad, nekad mu i ja kažen kog vraga će mu neke live utakmice, al uvik je nešto bitno: liga ova, ona, svjetska, nadsvjetska, svemirska, ima ih iljadu. Ne zna rezultat jer mu niko ne smi reć... Kažen ti ja posebna sorta... al volin tu njegovu crtu dok ne počne prelazit neke granice. Dobro je rekla neukrotiva, samo ne smiš dopustit da se ponavlja da mu je utakmica važnija od tebe. Npr.ako ga pitaš 3 dana zaredom oćete se nać prošetat, vidit, bilo šta, a on uvik mora gledat nešto, nije ti svejedno
__________________ |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Banned | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
a ak će njemu bit utakmica važnija od mene ,bit će i meni serije il neš slično važnije od njega ![]() | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
![]() Ma dobro, i ja bi štimala, ako mi je serija u 9, idemo u šetnju u 7 i po, 8. Al on je u stanju doć u 8 i po i trčat na utakmicu u 9. E to ne kužin. I ovce i novce...ne može! @ F4....ne možeš ni ti određivat šta je bitnije! Ako je nekome bitna liga prvaka od prve do zadnje utakmice, može i meni bit neka serija UGL, ne smi im se dopuštat da muški radi utakmica zanemaruju druge stvari I osobe! Triba nać neku ravnotežu, jer ako me uzimaš zdravo za gotovo i da ćeš se sa mnom uvik moć vidit, a utakmica je samo danas, pa opet ta samo sutra,...e ne može! That's it
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 08-06-08 u 12:13. | |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Banned | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
![]() morat ću ja njega počet krotiti ![]() btw....bruna-ma ja imam svoju taktiku što se tiče toga.... i ne volim da mi je liku važnija fucking utakmica neg da izađe sa mnom. jel jučer bila neka utakmica ![]() | |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? de šapni taktiku...da znam ![]() a počelo je Euro 2008...mislim da su bile 2 utakmice, a za ostale sportove ne znam. Jedino je u petak bilo finale košarke u Zadru. Na to je zamalo iša, al sve je bilo protiv toga,...al ne bi se uopće bunila da je iša, šta, nek gušta.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim |
« Yasmin_help
|
iscjedak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:09.