| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Gledate li sport sa svojim deckima? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 hihihi,jesmo jesmo,ali smislila sam ja način za to škare u ruke i deri @bruna ,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #87 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? Citat:
Ma zezamo se, aloooo! Normalno da nemaš ti dres, otvori njegov ormar paš vidit, vjerojatno ćeš moć i birat između više njih...ja imam opcije manchester, inter, hajduk, a od kosarkaskih split. Kupila album! Obišla po grada dok san ga našla. A kupit ću mu i koju sliju, pa da baš bude dite! Ma to samo za rezultate upisivat. Ja studiran ekonomiju, al on je opsjednut statistikama. Ma mi ćemo bit dobre curice, pa ćemo obuć dres NAKON utakmice. E, onda vašoj sreći ne bi bilo kraja, hehe! pa i nije baš spamm, malo smo proširile temu,ubacile zezanciju i eto ga.
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 08-06-08 u 13:02. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? ja bas i neam dresova, imao sam prije pa sam ih prerastao, a nove nisam kupovao. imam jedino dres od Inter Milana trenutno. svaka cast za album. trebao bi si i ja to kupit. di ima to? imao sam tako nesto za svjetsko prvenstvo, a nisam ni znao da je za europsko izaslo. BTW, nako tekme bi trebale skinut dres, a ne ga obuc ![]() @neukrotiva sto je to tako zanimljivo na 7. stranici? |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gledate li sport sa svojim deckima? A ne ne, ja ga obučem, on ga skine. Album po trafikama, al se po splitu rasproda, pa triba malo dulje tražit. A pazi ovo: imaš 3 vrste, pravi album, ono veliki sa slijama, onda euromanija - to su karikature i još neki mali sa sličicama iz sladoleda. Ima on od svakog, i za svjetsko sam kupila Ma stavila ti je neukrotiva kabel i škare, ka prerezala bi kabel od televizije kad bi joj se momak zabuljia pretjerano u tv
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: deckima, gledate, sport, svojim |
« Yasmin_help
|
iscjedak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:58.

,ali ja nemam dres,pa me onda neće tjet gledat