| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi glupost u Društvo forumu; ovako,napravila sam glupost.Imala sam odnos sa dečkom i nismo koristili kondom. On nije svršio,dogovorili smo se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 5
![]() | ovako,napravila sam glupost.Imala sam odnos sa dečkom i nismo koristili kondom. On nije svršio,dogovorili smo se da će samo par puta zagurnuti. Mene zanima da li mogu ostati trudna sto posto? čitala sam da je to moguće,ali zanima me kolike su šanse? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: glupost A možeš ali vrlo nevjerovatno da jesi
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: glupost ako nije svrsio u tebi kako mozes ostati trudna?! postoje neke teorije da dio sjemene tekucine izlazi van i prije svrsavanja, ali stvarno moras imat gadan peh da ti se poklope plodni dani, da oboje budete kvazi plodni, i da spermij prezivi sve nepovoljne uvjete u tebi.. uglavnom.. gotovo nemoguce
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: glupost Statistički gledano, šanse da si trudna su 0,078 %. Sad jel to velika ili mala šansa ovisi o tebi.
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: glupost Citat:
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: glupost I evo nam novoga ginekološkog pitanja ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:18.