| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi glupost u Društvo forumu; Ako je tako, onda verovatno nisi, ali nikad se ne zna...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: glupost Nisi trudna... Koliko vidim oko sebe, nikaf se takvo što ne dogodi nekome tko se zahebava. Pogotovo ne ako se non stop tako zahebava. Dogodi se onima kojima pukne kondom pa cura popije pilule za dan poslije, ali u krivom vremenskom razmaku zahvaljujući glupom farmaceutu. zato, ne brini.
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: glupost Najsmješnije mi je ovo samo ćemo par puta zagurnut, pa kakav je to odnos ili gurni ili nemoj ![]() Zaje... se malo, ma vjerojatno nisi trudna, naravno da se to može dogodit, jer dovoljno je da samo jedan prođe i - mama tataa!! al to se rijetko događa. Shelbyica ti je to dobro rekla stvarno moraš imat peh da ti se sve potrefi. Bio sam u sličnoj situaciji, s bivšom curom sam se stalno je.. bez ikakve zaštite i to dobrih godinu i pol (dao sam se nagovorit- kao smeta joj ta gumica, a ako je stavim neće ) i bilo je nekih pizdarija(besane noći, hrpa kupljenih testova, svi govore da je i da nije) idućih 2 mjeseca, srećom nije bila trudna, al da si vidjela kako smo bili sretni kad je došla menga - aaauuuuuuuuu!!! ![]() Ne znam koliko si stara, al ako ti još nije do majčinstva radije nemoj da te dečko nagovara na par guranja bez kondoma jer može bit svašta (ako želiš bit mama samo ti guraj, odnosno primaj )Pamet u glavu, a dolje što uleti ![]() Zadnji Uredio LPK : 05-01-08 u 01:32. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: glupost A da pitaš njega kaj može otić? ![]() Super je kada se kikići upuštaju u sex, a tek su skinuli jedne i dobili druge pelene. I da te utješim, ako ti je prodao priču "samo ću ga malo gurnut" i ti pristala, sigurno će leteći do tvog ginića, u apoteku ti trknut ili kaj već. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:02.

) i bilo je nekih pizdarija(besane noći, hrpa kupljenih testova, svi govore da je i da nije) idućih 2 mjeseca, srećom nije bila trudna, al da si vidjela kako smo bili sretni kad je došla menga - aaauuuuuuuuu!!! 
ja mislim da nisi ostala trudna ako je par puta "zagurnio"....ali ne shvaćam.... zaš je par puta guro?! šta nije išo do kraja pa ga izvadio van pri svr.... isto ti se piše,"zagurnio" 10 ili 50 puta....