| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi glupost u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mistery01 dal bi mogo on otić po one nekakve tablete,kajaznam,one koje se mogu popit 72 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: glupost Citat:
Ček, na štakama ste se prasnuli ![]() I u kojoj ste pozi bili, baš me zanima... ![]() Ne budeš ostala trudna, ne može ti ništa biti, jedino si mogla samo neku spolnu bolest pokupiti ... A i s kondomom možeš neke sp. bolesti pokupiti, tak da ti je opet svejedno... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: glupost Ja ću poludit. ![]() Nego, daj malo opisi kak je bilo. Jel ga ućero do ibera ili se samo protrljo. Čist da vidim koliki ste mulci ti ili on. Ti ako si mislila da ce ti samo malo se protrljati uz klitic pa si ga dobila do grlića maternice ili on ako je to uistinu se protrljao malo uz klitic, a bio pred vratima raja ![]() Ajde ti njemu pruzi to zadovoljstvo da se sevnete bez brige i ti mu rukama kabanicu na glavu stavi i peglej Miško ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 315
![]() | Re: glupost prejako-da samo ću ga par puta zagurnut!!!1 ![]() To ste se sreli ispred wc-a pa da ne propadne. hahahhaha, kraljica si stvarno al ubuduće u takve DOGOVORE obavezno ubaci i kondom. S tim stvarima nema zajebancije!!!! ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: glupost Citat:
![]() ![]() Sad sam tek vidio ovo sa štakama ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:38.

T1950