Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 23

Godine za nošenje...

Raspravljate o temi Godine za nošenje... u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; ... određenih odjevnih predmeta. Ova tema je mogla biti i u modi , ali sam je baš stavila ovdje da ...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Godine za nošenje...

... određenih odjevnih predmeta.

Ova tema je mogla biti i u modi, ali sam je baš stavila ovdje da i dečki komentiraju (jer slabo nešto skrolaju u taj pdf) i da nije totalni off.

Nego što mislite, kada postaje neukusno vidjeti ženu u minici, dekolteu do pupka... i tako nekim "izazovnim" stvarčicama?
    stupid is as stupid does

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: Godine za nošenje...

ako se dobro drzi onda tek kad joj se koza objesi (iza 50. 60. negdje)

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Hmm, zanimljivo... Od čovjeka do čovjeka je, ali meni osobno je glupo vidjeti majku 2 djece u kasnim 40-im koja se pokušava na taj način osjećati mlađom, a vidno je da su majčinstvo i godine "učinili svoje". Poznam takvih žena jako puno i protiv toga sam, no ako ipak par godina nakon porođaja ima godina i izgleda kao Sharon Stone ili CZ Jones ili Monica Belluci, a i dalje oblači minice - fine with me!

Šalu na stranu, ne bih mogao odrediti godine, sve ovisi da li to izgled dozvoljava, mislim da je to presudno, ali u svakom slučaju nikako nakon 5 i više "banki" kad koža počne nelijepo izgledati.
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

A znaš onu staru, o ukusima se ne raspravlja!!, tak da kaj ja znam, neka svatko nosi onu odjeću u kojoj se najbolje osječa!!

Drugi je par rukavica šta drugi misle o tome!

Recimo meni je jako ružno vidjeti Josipu Lisac obučenu kao Afričkog vrača plemena Zulu, s bojom kose koja više sliči boji za auto nego za kosu, ali to je samo moje mišljenje.
    Njeno je pravo raditi od sebe šta je volja i nositi odjeću koja joj se sviđa.

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

a što ako je majka 2 djece u kasnim 20-ima, onda može u minicu, bez obzira na to kaj je majka 2 djece

mislim da je neukusno i kad pica ispada van curički od 14, 15 (dorina, znaš na kaj mislim)

gornja granica dok god žena izgleda dobro, dobro se osjeća i zna to nositi, mislim da je ok
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
    a što ako je majka 2 djece u kasnim 20-ima, onda može u minicu, bez obzira na to kaj je majka 2 djece
    Da, može.
    Zadnji Uredio Emperor666 : 06-02-09 u 13:39

Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

znam da može, toliko sam shvatila, ali to je poprilično licemjerno, ne

majčinstvo više nema nikakve veze s oblačenjem, baš nikakve....
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

A šta bi se sa 20+ trebala oblačiti kao da ima 50+?

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

a jebate, kako ne kužiš šta ti ženska govori?

Ti tvrdiš da je majčinstvo glavna odrednica koja je odjeća prihvatljiva, a koja ne... ona ti dokazuje da ima majki od 25... dakle, da majčinstvo ne može bit odrednica za prihvatljivost određene odjeće

Godine su, mislim, primarni kriterij... nije jednako kad djevočica od 15 ili cura od 25 ili gospođa od 55 godina obuče isti odjevni predmet - bez obzira kako izgledaju i jedna i druga i treća

Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

uh ovo je malo off, ali ajde, naravno da ne, ali tvoja konstatacija o činjenici da žena ima 2 djece i 40 pa ne treba oblačiti minice je po meni bzvz, jer majčinstvo nema veze s oblačenjem, iako bi možda i trebalo imati, možda

drugo, neke žene u 40-ima izgledaju bolje nego one u 20-ima, a svakako bolje nose neke stvari, eto, tako ja mislim

bravo damfisk, hvala, preduhitrio si me s objašnjenjem

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku