| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Godišnjice veze (braka) u Društvo forumu; dakle, kako obiljazavate taj dan...sto si darujete, kupujete, cime iznenađujete svog partnera... nisam u nikakvim potragama za idejama, vec ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08
Poruka: 4
![]() | Godišnjice veze (braka) dakle, kako obiljazavate taj dan...sto si darujete, kupujete, cime iznenađujete svog partnera... nisam u nikakvim potragama za idejama, vec eto cisto ovako... sta ste darovale za taj dan, kakva iznenađenja spremila...i sta uopce znaci za vas taj dan? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) Obično ne kupim ništa. Trudim se da se moja bolja polovica taj dan osjeća posebno, voljeno i da mu pokažem da mi je sve na svijetu. ažno je da smo taj dan zajedno, posvećeni samo jedan drugome.... i mora biti unerbesnog sexa od nekoliko sati! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) ja poklonim sebe, vezem masnu doli i kazem: draga izvoli poklon ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) pa nakon svega buden malo iscrpljen i znojan, al sve u svemu bude super ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) iskreno nije, bit je u tome kakvi ste jedno prema drugom u onih preostalih 364 dana... i upamtite to ![]() ovo je samo jedan dan kojeg se ljepo sjetiti, al nista posebno nije potrebno...
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) Ja sam zadnje 2 godišnjice zaboravila..... ............. ............ ........ ne držim do toga baš.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:09.