| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Godišnjice veze (braka) u Društvo forumu; Ja sam uvijek imala neke "klizne" datume... Nikada se nismo mogli dogovoriti koji je točno datum, znali smo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) Ja sam uvijek imala neke "klizne" datume... Nikada se nismo mogli dogovoriti koji je točno datum, znali smo da je negdje oko tog datuma ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Djed Mraz Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 9,097
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) Ja poklonim tog dana (sad u aprliu nam je bilo 2 godine) nešto što će da ga podseti na mene gde god da je...Volim da se obeleži taj dan jer je ipak taj dan poseban. Naravno, i ostali dani su posebni ali eto navikli smo da iznenadimo jedno drugo nekim malim , slatkim sitnicama koje nama lično znače.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) izgleda da ja onda nisam uzorna........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Godišnjice veze (braka) Hajde u redu da se proslavi recimo 10 ili 20 godina braka, recimo ono pozoves prijatelje i napravite neku za'ebanciju, ali slaviti/obelezavati svaku godinu veze, nije bas u mom stilu... Nisam osoba koja tome pridaje vaznost!
__________________ The rage and love... the story of my life... |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Godišnjice veze (braka) Citat:
ni ja.. uredno sam zaboravila 2x prosle godine sam se sjetila ionako pada na Bozic pa padnu nekakvi pokloni ugl. nis posebno ne obiljezavamo taj dan, vise smo u bozicnom duhu ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:04.