Vidi Rezultate Anketa: Je li vam bitno kakav je penis u spuštenom stanju?

Glasači
4. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • Da, jako bitno, jednako kao i kakav je dignut

0 0%
  • Bitno mi je samo s estetske strane, ali ne bih zbog toga ostavila frajera ako se pošteno protegne

0 0%
  • Nije mi uopće bitno u nijednom pogledu

3 75.00%
  • Nije mi bitno kolki je ni kad je dignut, a kamoli spušten

1 25.00%
Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Grower vs shower - je li vam bitno?

Raspravljate o temi Grower vs shower - je li vam bitno? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Imam jedno pitanje za žene, i da, stvar je i osobne prirode, tj nije samo teoretsko pitanje, nego da odmah ...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika za-o-brat
    Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

Grower vs shower - je li vam bitno?

Imam jedno pitanje za žene, i da, stvar je i osobne prirode, tj nije samo teoretsko pitanje, nego da odmah odgovore primjenim i na sebi. I ne, nemojte mi sada govoriti ono što "želim čuti", želim brutalnu istinu, da znam jel me treba biti sram ili ne, a i drugi koji ovo čitaju da saznaju mišljenje dragog nam mirišljavog spola.

Dakle, ne znam tko je od vas čuo za ovaj pojam, tj pojmove, iskreno, i ja sma tek prije kojih par mjeseci prvi put, no znam da su pesnisi takvi, tj postoje ta 2 tipa. OK, sad ne pričamo o veličini, tj koliki je koji konačno kad se ispruži, nego dakle o tzv, kako to englezi zovu groweru i showeru, odn onom pimpeku koji je dosta mali kad je, hmmm, mali, ali naraste i do duplo svoje početne veličine, te onom koji je kada je sušten skoro kao kada je dignut, ali ne mora nužno dignut biti ništa veći od "growera".

Uglanvom, zanima me žensko mišljenje, koliko vam je bitno kakav je pišo muškarcima kada je mlohav? Znam ja da je najbitnije da dok je u fazi obavljanja svoje funkcije da je što veći i krući itd, ali je li vam imalo bitno kaka je kad je spušten? Dali vam je to bitno iz vizualnog ili bilokojeg drugog razloga?

Jasno da je ljepše vidjet veću ćunu, ali ono, reicmo to ovako, biste li se smijali tipu kojem je dosta malen kada je spušten, ali se digne na sasvim pristojnu razinu kad treba?

Ovdje inaće naravno govorim pod pretpostavkom da imate recimo 2 kur*a koji su identično veliki kada su u erekciji, dakle jednako "funkcionalni" ali razlika je "samo" u opuštenom stanju.

Ima i anketa koju sma stavio više onako, reda radi, ali iskreno, volio bih više dobiti konkretne pismene odgovore.

I da, ja sam reicmo taj "grower" i iskreno da kažem, uvijek me je bilo malo sram skinut se pred nekim, jer ono, iskrneo, dosta je to malo dok je spušteno, iako nikad nsima čuo ništa loše na račun dignutog, jer ono, nije ništa posebno, ali je sasvim pristojih (prosječnih) dimenzija. Negdje oko 1 u dužinu, i malo manje od 13 u opsegu. Eto, bio sma iskren s vama, pa se nadam da ću dobiti i iskrene odgovore.

Jer zanima me, a možda i druge, treba li ih biti sram toga ako nije baš neki prizor dok je spušten, ako se dok se digne dokaže?

I evo, ako ima netko da još nije shvatio što pričam - mala "demonstracija":

http://growervsshower.com/am-i-a-grower-or-a-shower.htm

Moj je tu konkretno ovaj drugi s time da ćak kod mene nije da je tolko kraći, nego je fakat ono, dosta tanji dok je mlohav. Što je mislim još gore, iako nije tanak kad se digne, barem mislim da to nije tanko (rekoh mjere)

Da, OK, dosta sam se sramotio, vi ste na redu

sto te ne ubije, ojaca te! Asteroid Rain Champion, 247 Mini Golf Champion, Mario Ventura Champion, Match a Smiley Champion Avatar od korisnika _SOLO_
    Datum registracije
    30-05-09
    Starost
    29
    Poruka
    2,077
    Liked
    476 times

Re: Grower vs shower - je li vam bitno?

ma koga je uopce briga kakav je kad nije u funkciji!
    jucer sam bila pametna, danas sam mudra..... tko zna sta me ceka sutra!

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

evo, jedna forumašica je probila red, ajde sada ostale

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

nije mi uopće bitno koliki je dok nije u funkciji, i mislim da ni tebi netreba biti...
    zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

meni nije, mene boli briga, samo kažem, ne znam kako cure gledaju na to

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

ja mog zovem Transformers

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Datum registracije
    09-07-09
    Starost
    23
    Poruka
    820
    Liked
    0 times

OK, iako su smao 3 glasa, to valjda ipak govori nešto. Ali zanimljivo mi je kako nijedan glas nije za opciju da je bitno s estetske strane, tj u prijevodu, nikome ne smeta kako izgleda spušten, dakle ako zanemarimo funkciju

Lajkaj nas na Facebooku