Raspravljate o temi grupnjak ??????????? u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; E cure - djevojke - žene - udovice - raspuštenice - sve Vi kojima ništa među nogama ne visi ajde ...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Tko voli, nek izvoli. To mislim.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
koji glupi mandril i koje glupo pitanje, strašno
A i ti ga sa svoje 2.5 poruke pišeš u skladu s nickom.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
nisam taj tip,jer mi je svaka treća osoba u vezi,osobito u krevetu suvišna.
ali ako se nekome to sviđa njegova stvar.
samo mislim da prije nego se ovakvo nešto napravi treba dobro razmisliti da ne bi poslije bilo lupanja po glavi kad ti cura ili dečko shvati da mu je treća osoba napetija i bolja u krevetu od tebe.
sve ti je to dvosjekli mač.
dvosjekli mač ili, u ovom slučaju, dvostruki kurac
To je uvijek opasno
![]()
ok, zas ne...
al s 2 muskarca, a kad bi decko htio s 2 cure, to vec ne bi islo![]()
...baby you're so unusual...
nije mi neka ideja, dovoljan je i jedan alat ako zna s njim baratat, možda bi i probala, ali možda, tko zna![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.