čuj..ja sam tek sada se prijavila ali bih ti savjetovala da kosu kod frizerke malo prorediš i pereš ju sa nekim voćnim šamponom,jer je nivein dosta masan..
Raspravljate o temi gušća kosa u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; ovak,imam dosta kose,ali što mi više raste,brže se masti i više mi je priljepljena uz facu. koristim onaj nivein šampon ...
čuj..ja sam tek sada se prijavila ali bih ti savjetovala da kosu kod frizerke malo prorediš i pereš ju sa nekim voćnim šamponom,jer je nivein dosta masan..
na kakv točno šampon misliš?
fructis il kak se ono zove?
.
Zadnji Uredio Blair : 05-04-10 u 15:12
rules are made to breake
vichy je najbolji šampon za masnu kosu ,malo je skup ali kolko platiš tolko muzike![]()
rules are made to breake
moje iskustvo - prala sam kosu sa svakojakim šamponima, redovito se šišam i farbam i opet mi se kosa masti (iako manje kad ju pofarbam nego kad ne), jbg, nema tu neke prevelike pomoći
meni se još jače i brže masti kad sam pod stresom i kad stavljam regenerator.....
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
odi do ljekarne i pitaj za Receptov šampon za masnu kosu.
KUD SVI TUD I MALI MUJICA!
Masnu kosu sto vise peres,vise se masti idealno je prati 2/3 puta sedmicno, a koristi neki neutralni sapon, a za volume, imas takode pjene za kosu koje stavis prije susenja fenom, a naravno ako je vec susis fenom,neka ne bude na prejakoj temperaturi,tek toliko da ne bude hladan zrak!
Nekada su djecu šišali na ćelavo, da bi im poslije izrasla gušća kosa. Naravno da ti to ne savjetujem. Kažu da se gustoća postiže mini valom, mada ja ne volim mini val, jer kad počinje kosa da izrasta to sve izgleda poprilično ružno. Mali je broj frizerki koje znaju napraviti mini val da baš valja. Ne preporučuje se upotreba pjena, gelova i balzama jer oni još dodatno maste kosu. Najbolje je sa vremena na vrijeme koristiti neko pakovanje koje sama napraviš (recepata na netu ima koliko voliš), jer ni ona gotova industrijska nisu baš najefikasnija. Često se kosa ubrzano masti ukoliko ruke stalno provlačiš kroz nju. Ukoliko to radiš, moraš se riješiti te ružne navike, jer ukazuje na nervozu a i masti kosu.![]()
Pokušaj redovito prati kosu.