| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi HALJINA!!!help... u Društvo forumu; Bliži se maturalna večer,i treba mi neka haljina, svečana.koja doista da sve oduševi!! molim vas stavljajte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-07
Poruka: 88
![]() | Bliži se maturalna večer,i treba mi neka haljina, svečana.koja doista da sve oduševi!! molim vas stavljajte slike,od haljina koje se vama sviđaju,i koje baš da budu za tu večer.. evo neki primejri koji se meni jako sviđaju,no neznam da li je pametno izabrat mi dugu haljinu jer visoka sam 166,imam 53kg:-) unaprijed zahvaljujem na slikama i savjetima!pozdrav |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-02-08 Godina: 23
Poruka: 9
![]() | Re: HALJINA!!!help... Moj savjet ti je da si izbereš neku slatku, kratku haljenicu u kojoj se nečeš osjećati ukočeno. U tim svečanim dugim haljinama se teško opustiti i dobro zabaviti - a što ti je tu večer najvažnije.
__________________ Predugo je u ženi bio skriven rob i tiranin - zato žena još nije sposobna za prijateljstvo; ona poznaje samo ljubav. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... odaberi si ili dugu, il kratku. ono izmedu te nekako vizualno "reze" tj. smanjuje ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... meni su sve ove super, osim zadnje tri. to mi nekako cigansko djeluje. ili sam to samo ja? ahaa, zob toga u pozadini. ne znam. valjda osobni ukus, ne volim zlatnu boju u velikim kolicinama
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... slažem se za dugu ili kratku......nemoj između....snizit će te ta dužina do koljena...ili iznad koljena ili ispod....mršava si,koliko kužim po kilaži.....pa može bit uska uz tijelo....imam ti puno tih slika,pa reci otprilike šta bi htjela naglasit,šta sakrit....ako takvog uopće ima.....po ovome šta si postala izgleda da bi naglasila gornji dio,a donji baš i ne? |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... e da to sam isto vidjela. ali poet ne mozes previse naglasiti da ne bi bilo pretjerivanja e i da, pazi na grudnjake i to. oni ljepljivi kao za vjencanja su grozno
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:00.

Grijesiti je ljudski ...

T1950