| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi HALJINA!!!help... u Društvo forumu; normalno da ne.....ako ćeš imat dekolte...nemoj da bude prekratko,ako ćeš imat dubok izrez na leđima,nemoj i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... normalno da ne.....ako ćeš imat dekolte...nemoj da bude prekratko,ako ćeš imat dubok izrez na leđima,nemoj i dekolte nabacit.....da ne bi ostavila jeftin dojam.......bitno je naglasit nešto,al da to opet izgleda decentno i sa stilom..... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... tocno tako. a meni opet duboki izrez na ledima s enije nikad svida na vecernjim haljina,a. ne znam zasto ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... to ovisi šta cura voli i kao nosi to što ima na sebi.....meni to super izgleda ako cura to dobro nosi..ne stoji svakome.... i da,pazi na grudnjak...ako misliš nešto s otvorenim leđima....onda pogotovo.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... e, zato sam i rekla, onda je ruzno kad se vidi a istina, nekima da nekima ne. bilo kako bilo, neka pokaze gfinalni izbor
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... Meni se najviše sviđa 4ta, iako je ona 1-u drugom redu, otmjenija i elegantnija! Ne znam mnogo ali znam što mi se sviđa, a sve ove haljine su prilično slične sve na isti kroj, jedina stvar koju znam je da u dužim ili dugačkim haljinama djevojke i žene izgledaju puno elegantijima nego u kračim!!! - moje osobno mišljenje-
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... o haljini pričamo ili? ![]() ah, zaboravio sam cijnu napisati... bila je 14 000,00 kn..... sad je možda i na sniženju ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: HALJINA!!!help... meni je najbolja ova crna ostale su mi bez veze,al za moj ukus je to nekako predugačko,meni je bolje da je kraće.... ja sam za maturalnu imala suknjicu i korzet i gore košuljicu i štikle. nemoj uzet neke dugačke haljinetine-osobno meni se to ne sviđa
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.

i meni crna naj