| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi HALJINA!!!help... u Društvo forumu; special0312 nice.... e naš kake su meni fora haljine? onak da su gola leđa,i da dolje nisu uske neg ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: HALJINA!!!help... special0312 nice.... e naš kake su meni fora haljine? onak da su gola leđa,i da dolje nisu uske neg da su malo lepršave ali kratke (na faltice) i da je crna ili bijela pokušat ću nać sliku jel ima taka haljina na netu pa ak ima stavit ću ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... neukrotiva.... jel ovako nešto?.... ovo je od skoke haljina i prekrasna je...barem meni..... i nije skupa.....
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! Zadnji Uredio Joks : 19-03-08 u 07:57. Razlog: slika obrisana na zahtjev korisnika |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... Citat:
e,ja sam 168,55 kg i nosila sam dugu od svile,od linee,nisam ju uspjela naci na netu,al recimo banficka ju je te godine nosila za party,svoj rodjendan...pa ak se nekom trazi... samo moja je je bila smedja,sa zlatnim...al dobro sad... uglavnom te od svile su jako lagane i udobne,i meni bar lijepe,posebno ako su gola ledja evo sto ja pronadjoh na netu 5918w.jpg 5984.jpg 5918 web web.jpg 6103b copy web web.jpg 6103_cover copy web web.jpg 6148 web web.jpgnekak mi se svidja ovaj model,neobican ili kaj vec 6149 copy web web.jpg 6199_B.jpg tu treba malo preinake,mozda suziti ili kaj vec haljina.jpg big6108 copy web web.jpg Zadnji Uredio cocopuff : 13-02-08 u 12:00. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... ne svidjaju mi se te boje na vecini haljina...al' krojevi su mi lijepi 23-b3163160d[1].jpg.jpg big6018w.jpgsamo bi tu kroj na donjem dijelu promijenila,ne svidaju mi se balon haljine 229.jpg2108.jpg.jpg189.jpgJovani1494.jpg.jpg Jovani-10854.jpg.jpgjovani-19474200.jpg.jpgjovani-d27667250.jpg.jpgp.jpg Zadnji Uredio cocopuff : 13-02-08 u 12:26. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-04-07
Poruka: 116
![]() | Re: HALJINA!!!help... Htjela bi da bude profinjena...a ne neka bezvezna.iako mi svi dosta govore da bi mi bolje stajala kraća,jer sam hm..mala.iako meni se tako i ne čini,ionako ću imati cipele na tak..nekih 10-ak cm. znači već 175,hhe ![]() A duge haljine su baš elegantne,za razliku od kratkih,koje isto mogu bit,ai...stavljajte slike.svaki prijedlog je dobrodošao!!pozdrav |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... ............meni su treća i četvrta (iz prvog posta) odlične.................nešto što bi ja svakako htjela imati u ormaru............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.

nice.... e naš kake su meni fora haljine? onak da su gola leđa,i da dolje nisu uske neg da su malo lepršave ali kratke (na faltice) i da je crna ili bijela pokušat ću nać sliku jel ima taka haljina na netu pa ak ima stavit ću