| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi HALJINA!!!help... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mrkyblu evo jos jedan model... Evo ovo je jako slicna haljina mojoj samo je moja skroz crna... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,161
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... pa ako hoćeš svečaniju odi do linee,pošto si kuma,mislim da bi tamo mogla nać neku dobru....ili kod skoke,iako je meni osobno linea bolja,a cijene su ti tu negdje..... ![]()
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,161
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HALJINA!!!help... a gle,cijene su razne,ovisi o vrsti materijala i normalno o količini materijala.....duže su uglavnom skuplje,kraće su jeftinije...kod skoke ti se cijene kreću od 1000 kn pa nadalje,a u linei od 1500 pa nadalje....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 174
![]() | Re: HALJINA!!!help... da li neka od vas zna za onu haljinu dolce & gabbana,saten+čipka, kratka, malo naborana, nosile su je iva balaban, fani stipkovic, antonija blace...???treba mi slika te haljine, imam neku od ive ali se slabo vidi pa mi treba bas neka di se lipo vidi, pa ako netko zna na sta mislim..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:47.