| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi halteri, samostojeće, hulahopke... u Društvo forumu; Drage moje djevojčice...imate li iskustva s hulahopkama, samostojećim, i halterima? Volite li ih nositi, i u kojim prigodama? Moj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | halteri, samostojeće, hulahopke... Drage moje djevojčice...imate li iskustva s hulahopkama, samostojećim, i halterima? Volite li ih nositi, i u kojim prigodama? Moj fetiš su samostojeće, svih boja i uzoraka, posebno obožavam bijele i boju kože.. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... Citat:
![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... Samostojece nosim kad su mi gace jako niskog struka, jer su hulahopke previsoke pa kad se nagnem, sagnem ili nesto takvo onda se vide i to mi ne izgleda lipo. Inace hulahopke, na minicu ili suknju se trudim da budu indeticne boji koze i malo sjajnije iako ni druge boje nisu lose, ovisi sve o cizmama i sta gore imam na sebi.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... samostojece obozavam, inace ne volim hulahopke, nekako se ne osjecam slobodno u njima, tako da su mi samostojece savrsene inace boje koze, iako volim i one crne.(imam jedne samostojece, zlatno-sljokaste .......saturday night fever )
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. Zadnji Uredio vibica : 06-11-07 u 17:15. |
| | |
![]() |
| Tagovi: halteri, hulahopke, samostojece |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.

inace boje koze, iako volim i one crne.
)