Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi halteri, samostojeće, hulahopke... u Društvo forumu; Drage moje djevojčice...imate li iskustva s hulahopkama, samostojećim, i halterima? Volite li ih nositi, i u kojim prigodama? Moj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-11-07, 20:31   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
halteri, samostojeće, hulahopke...

Drage moje djevojčice...imate li iskustva s hulahopkama, samostojećim, i halterima?

Volite li ih nositi, i u kojim prigodama?

Moj fetiš su samostojeće, svih boja i uzoraka, posebno obožavam bijele i boju kože..
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:09   #2 (permalink)
Banned

kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
Re: halteri, samostojeće, hulahopke...

ne vjerujem da nema istomišljenica..

no, kako bilo-meni su i dalje mmmmm....a vi lijepo nemojte pisati po mojoj temi..
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:38   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Zasad nema među ženskom populacijom, ja se baš ne volim petljat po forumu u ovim ženskim kutevima i to... al' ovo moram komentirat...

Haltere...Obožavaaammm
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:09   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,222
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Zasad nema među ženskom populacijom, ja se baš ne volim petljat po forumu u ovim ženskim kutevima i to... al' ovo moram komentirat...

Haltere...Obožavaaammm
kaj nosit il vidjet na ženi?

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:11   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: trip Pogledaj Poruke
kaj nosit il vidjet na ženi?
jebiga, sad vidiš zašto ne dolazim puno u ženski kutak
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:14   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,369
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke

Haltere...Obožavaaammm
... i ja najradije nosim haltere.
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:27   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Izgleda da je opet vrijeme za strateško povlačenje...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 16:06   #8 (permalink)
Banned

sad mi žao što ovo nije u muškom kutku!!

ovo bi bila top tema uz gujsce i sise!
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 16:24   #9 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Samostojece nosim kad su mi gace jako niskog struka, jer su hulahopke previsoke pa kad se nagnem, sagnem ili nesto takvo onda se vide i to mi ne izgleda lipo.
Inace hulahopke, na minicu ili suknju se trudim da budu indeticne boji koze i malo sjajnije iako ni druge boje nisu lose, ovisi sve o cizmama i sta gore imam na sebi.
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 17:09   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,679
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

samostojece obozavam, inace ne volim hulahopke, nekako se ne osjecam slobodno u njima, tako da su mi samostojece savrsene inace boje koze, iako volim i one crne.

(imam jedne samostojece, zlatno-sljokaste .......saturday night fever )
The garden sighs, flowers die.

Zadnji Uredio vibica : 06-11-07 u 17:15.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: halteri, hulahopke, samostojece

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103