| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi halteri, samostojeće, hulahopke... u Društvo forumu; Sjedim pred omiljenim kafićem i pijuckam kavu,dok gledam kako žene u tri sata izlaze iz svojih ureda,dotjerane,u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-11-07
Poruka: 3
![]() | Najlonke Sjedim pred omiljenim kafićem i pijuckam kavu,dok gledam kako žene u tri sata izlaze iz svojih ureda,dotjerane,u kostimima,i NAJLONKAMA...i zamišljam,da li cu samostojeće,ili najlonke,šta je ispod njih,da li sam jedini koji to voli,ili nas ima još,pogotvo žena,baš me zanima... ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najlonke ti si neki lopov kao pa voliš najlonke nosit na glavi, a? pogledaj si rađe onaj video sa vanjom rupenom u ciao darwin, na EX-YUbitou ![]() priznajem... najlonke su dosta interesantne.. i ja sam lopov
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... Citat:
Nema se tu kaj pretjerano kužiti, a neshvaćam kakve Kinezi i njihovi dućani imaju veze. Jednostavno me svrbi i iritira kožu (ako sam prisiljena ih imati na duže).
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... Predlažem da one koje ih svrbe da stave slike pa možda možemo viditi u čemu je problem ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najlonke Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Graškograd Godina: 19
Poruka: 70
![]() | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... Hulahopke su mi uzasne,osjecam se neugodno i stlano moram gore ono popravljat oko struka da mi se ne vidi itd....samostojece su mi ok a ujedno i sexy pa onda...a halteri...eh...to necu ni pisat... ![]() ![]()
__________________ Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer!!! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: halteri, samostojeće, hulahopke... na curki najbolje stoje samostojece ili samostojece u kombinaciji s halterima....ufff....na to se palim u svako vrijeme....joj...nesmem ni zamislit kak to zgleda na nekoj dobro oblikovanoj relaciji guza - noge.... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: halteri, hulahopke, samostojece |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.

svrbe!!