Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi halteri, samostojeće, hulahopke... u Društvo forumu; Sjedim pred omiljenim kafićem i pijuckam kavu,dok gledam kako žene u tri sata izlaze iz svojih ureda,dotjerane,u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-11-07, 00:40   #21 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-11-07
Poruka: 3
chardonnay74 se izdvaja iz mase
Najlonke

Sjedim pred omiljenim kafićem i pijuckam kavu,dok gledam kako žene u tri sata izlaze iz svojih ureda,dotjerane,u kostimima,i NAJLONKAMA...i zamišljam,da li cu samostojeće,ili najlonke,šta je ispod njih,da li sam jedini koji to voli,ili nas ima još,pogotvo žena,baš me zanima...
chardonnay74 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 00:42   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Najlonke

ti si neki lopov kao pa voliš najlonke nosit na glavi, a?

pogledaj si rađe onaj video sa vanjom rupenom u ciao darwin, na EX-YUbitou

priznajem... najlonke su dosta interesantne.. i ja sam lopov
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 13:36   #23 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: halteri, samostojeće, hulahopke...

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
...ne kužim kako vas toliko svrbe!!

pa ne kupujete ih valjda kod kineza

....bez uvrede..ovo je đžouk
Da, svrbe.
Nema se tu kaj pretjerano kužiti, a neshvaćam kakve Kinezi i njihovi dućani imaju veze.
Jednostavno me svrbi i iritira kožu (ako sam prisiljena ih imati na duže).
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 13:39   #24 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
mene nikad nisu "svrbile". zapravo ih niti ne osjetim
Ni ja
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 13:52   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,276
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Predlažem da one koje ih svrbe da stave slike pa možda možemo viditi u čemu je problem ?
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 19:22   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: daka Pogledaj Poruke
Predlažem da one koje ih svrbe da stave slike pa možda možemo viditi u čemu je problem ?

mislim da ovo i nije tako loš prijedlog!
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 13:34   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,560
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: chardonnay74 Pogledaj Poruke
Sjedim pred omiljenim kafićem i pijuckam kavu,dok gledam kako žene u tri sata izlaze iz svojih ureda,dotjerane,u kostimima,i NAJLONKAMA...i zamišljam,da li cu samostojeće,ili najlonke,šta je ispod njih,da li sam jedini koji to voli,ili nas ima još,pogotvo žena,baš me zanima...
djizs.. jesi ti onaj stari magarac koji ponedjeljkom popodne non stop bulji u sve zene u bircu na tresnjevci!??!?!
Star 26-11-07, 15:26   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-07
Godina: 19
Poruka: 70
~Sjatkica~ se izdvaja iz mase

Hulahopke su mi uzasne,osjecam se neugodno i stlano moram gore ono popravljat oko struka da mi se ne vidi itd....samostojece su mi ok a ujedno i sexy pa onda...a halteri...eh...to necu ni pisat...
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 16:01   #29 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
djizs.. jesi ti onaj stari magarac koji ponedjeljkom popodne non stop bulji u sve zene u bircu na tresnjevci!??!?!

uuuu koji ulet...uvo je i mene zabolilo!!lolčina!
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-11-07, 21:24   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,367
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

na curki najbolje stoje samostojece ili samostojece u kombinaciji s halterima....ufff....na to se palim u svako vrijeme....joj...nesmem ni zamislit kak to zgleda na nekoj dobro oblikovanoj relaciji guza - noge....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: halteri, hulahopke, samostojece

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108